Canım bende bu hafta sıfır karbonlu düşünüyorumYarin pazartesi kizlar bakalim tüm hafta karbonidrasiz beslenmeyi düsünüyorum en sagliklisi o galiba
Tamam ozamanCanım bende bu hafta sıfır karbonlu düşünüyorumkatıl bana
Sabah 2 yumurta peynir zeytin salata kuruyemişTamam ozamanSüperrrr
Canim Niye tek öyün yedin halsiz düsersin tabiBu arada bu gün tek öğün ve hiç açlık hissetmiyorum, sadece halsizlik var, yarın erken kalkarsan eğer işe yürüyerek gitmek istiyorum, hava güzelse bisiklet olabilir
Ne güzel, burada bir gün yağdı ertesi gün kar topu bile yapamadık, tadını çıkart canımValla kizlar bugün Burda cok kar yagdi daha yayior ...
Canım istemedi, bende zorlamadım kendimiCanim Niye tek öyün yedin halsiz düsersin tabi
Aynen canim bende hep öyle yapiyorum haydeee bakalim bol eksilmelerrrrr bizeSabah 2 yumurta peynir zeytin salata kuruyemiş
Akşam
Sebze veya protein (et balık tavuk ) bol salata ve yoğurt
Genel olarak böyle olmalı menüm
Ah o baska bagzen banada oluyo öyle kahvalti yapiyorum üc gibi yiyorum ondan sonra canim istemiyoCanım istemedi, bende zorlamadım kendimi
Amin aminAynen canim bende hep öyle yapiyorum haydeee bakalim bol eksilmelerrrrr bize
Ayni kilodayiz sanirim 65 kusur..Amin amin
Görüceksin bu defa, süreç uzadıkça tıka basa yerkende mutlu olmuyorum ben, en geç bahar aylarında muhteşem kilona ulaşıcaksın senEvet bu sefer 59.9 görene kadar dikkat etmeyi düşünüyorum çünkü bir al bir ver benim motivasyonumu düşürüyor
Bende yatıyorum canım ayakta sallanıyorum bugün resmen, iyi geceler herkeseİyi geceler hepinizebol leptinler
bu gün erken yatayım
Günaydın canımEvet kizlar bugün benim kücük kiz beni uyutmadi sabah dörte kalkti...
Güne elma sirkesi ve yarim limonla basladim simdi kahvemi yudumluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?