Annene maşallah kaliteli beslenmeli şu araAnnen artık birakti mi kac kilo simdi canım
Benim annemde 94 ten 74 e indi
Subattan beri
Sülalecek diyetteyiz
Annemi hergun arayip surekli tembih ediyorum
Beslenmene dikkat et diye
istahim yok yiyemiyorum diyor :/
Beslenme onemli bu illette
Helal olsun annene güzel vermiş, yaş faktörü metabolizmayı çok etkiliyor, kilo verme aynı hızda olmuyor yine de iyi vermişAnnem geçen sene 94tü bu yaz 67idi, şimdi 70 kilo-71 kilo falan ama dün o da pide yedi sabah 73küsur çıktım dedi yani metabolizması yavaş sanırım, bugün benimle aynı yedi, şu an koruma derdinde ama benim kadar katı değil, pazartesi günü dışarıdaydı yarım ekmek arası yemiş, bazen abartıyo bazen kısıtlıyo dengelemeye çalışıyo
SağolAfiyet olsunişte bu helal sana
Evet çok azimliydi ama şimdilerde bazen karşı koyamıyo, annemde wasa ile sayenizde tanıştı, beraber wasa ile kahvaltı yapıyoruzHelal olsun annene güzel vermiş, yaş faktörü metabolizmayı çok etkiliyor, kilo verme aynı hızda olmuyor yine de iyi vermiş
En güzelini yapmışsın, olduğu kadar yapmak lazım, hele 2 çocukla gerçekten işleri yetiştirmek zor oluyorGün içinde stres olup aşırı yoruluyoruz iş bitirme telaşına dalıyoruz ancak fiziksel yorgunluk bi şekilde geçiyo, 2. Çocuk doğduktan sonra tüm titizliğimi düzenli ev psikolojisini her şeyi bıraktım, böyle çok iyimiş
Squat eğil kalk hareketini zorladın sanırım, inşallah yarına geçerSağolSarayca yalnız benim sağ ayak fena yaa babam bengay isimli krem verdi onu sürdüm tülbentle bağladım ayağımı, inşallah sabaha hafifler, sanırım yarın spordaki eforu fazlasıyla düşürücem, sadece bel ve kol çalışırım büyük ihtimal, sporu kısmen bıraktığım için moralim bozuluyo ama yapacak bişeyimde yok, halbuki ben sıkılaşacaktım yaa
Sevdi miEvet çok azimliydi ama şimdilerde bazen karşı koyamıyo, annemde wasa ile sayenizde tanıştı, beraber wasa ile kahvaltı yapıyoruz
Aynen canım hayat rahatken, boşvermişken çook daha keyifliymişEn güzelini yapmışsın, olduğu kadar yapmak lazım, hele 2 çocukla gerçekten işleri yetiştirmek zor oluyor
Pazartesi günü spor ayakkabı ile deneyim dedim o gün oldu, ama ne oldu nasıl oldu bilmiyorum bugün artık ağrımayada başladı, kardiyo hoplama zıplamalarda oldu heralde diyodum bende ama evet squat ta zorlamış olabilir, yarınki sporum çooook yumuşak olacakSquat eğil kalk hareketini zorladın sanırım, inşallah yarına geçer
Çok sevdi ben de bundan alayım bari hep diyo, haftaya giderken annemede eve alıp bırakıcam, annem 1 tane yiyo, yumurta falan yiyosa hiç wasa yemiyo, annem 1967 doğumlu 53yaşSevdi mi ☺ kaç yaşında annen
Çok zorlama YouTube da squat nasıl yapılır bı bak istersen, yanlış yapıldığında tehlikeli sonuçlar doğurabilirPazartesi günü spor ayakkabı ile deneyim dedim o gün oldu, ama ne oldu nasıl oldu bilmiyorum bugün artık ağrımayada başladı, kardiyo hoplama zıplamalarda oldu heralde diyodum bende ama evet squat ta zorlamış olabilir, yarınki sporum çooook yumuşak olacak
Maşallah çok güzel koruyor kendiniÇok sevdi ben de bundan alayım bari hep diyo, haftaya giderken annemede eve alıp bırakıcam, annem 1 tane yiyo, yumurta falan yiyosa hiç wasa yemiyo, annem 1967 doğumlu 53yaş
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinBacağım sargıda kızımı yikayamiyorum. Anneme yikar misin dedim isim var dedi...
kızım da eve girmiyor hastaneye pansumana gidemiyorum. Çok eğlenceli bir gün.
sağol canımKolay gelsin canım
amin canım sağolyazdıklarınızı okuyunca almamaya karar verdim canım sağol
Aynen canım yılmadan yola devam
Almıyorum bende
Sağol canım dahada zorlamak istemedim, bugün jillian ı tamamen kardiyosuz yaptım,onun yerinede 20dk bel egzersizi yaptım
Ne demek canım her zaman keyifle dinlerim seni, burada birbirimize içimizi döküyoruz, evet seni biliyorum neredeyse akşam yemekleri hiç yemiyosun, olsun yavaşta olsa karşılığını alıyosun finalin muhteşem olacak
Efser işlerin rast gitsin inşallah, biz buralardayız, bekleriz seni
Geçmişolsun canım, dikkat et kendine acil şifalar diliyorum
Gece gece sivrisinek katili oldum 3 leş var, öldürmesem çocukları gece yer bitirirlerdi
AminM Minikkelebk canım merak etme inşallah en kısa vakitte getirilirler
ondan önceki gün benim abimin hanımı testi pozitif çıktı Maalesef ilacı dün gelmiş rabbim bu illet biran önce kurtarsın artık
Sorma küçücük odada bir çok sinek, öldür öldür bitmiyorçok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
sağol canım
amin canım sağol
Hava serinledi içeri giriyolar
Sağol canımAminçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?