• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sarayca Sarayca sana zahmet sen bana youtube da aratacağım spor türü ismini/linkini yazar mısın o kadar çok video var ki nokta atışı olsun
Bulmuşsun videoyu sanırım ☺️
İyi çalışmalar canım ders çalışma ne için?
Çalıştığım bakanlıkta yapılan bir sınav canım, unvan değişikliği yapmaya çalışıyorum 😔
Sarayca Sarayca ben de bilmeden if diyeti yapıyomuşum öyleyse sağol aydınlattığın için:) ben de günde 2öğün yiyorum ve ilk öğünümü olabildiğince geç saatte yapıp akşam yemeğimi bu defa olabildiğince erken olsun istiyorum
Aynen 2 öğün ve öğün saatleri yakın, ☺️
Kızlar yarın gün içinde çarşıya inicez annem ben ve çocuklarla.. kahvaltıyı evde yapıcaz ama akşam yemeğini dışarıda yicez:KK43: tavuk/yumurta hayatımda hiç yemedim hatta yumurtalı poğaça bile yemedim ikisininde kokusu çok ağır geliyor o yüzden akşm yemekleri de kahvaltıda neredeyse hergün standart olacak bana özellikle kahvaltı
Ne zor yumurta sevememen, peynir zeytin domates salatalık tercih edebilirsin, kaliteli sucuk pastırma olabilir☺️

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Uzun zamandır calismayinca ne kadar yorulmuştum
Erkenden yattım yeni kalktım
Çalışırken bilmedim ama eve gelince heryerim agrimis
İnşallah alisacagiz
Ama çok özlemişim işimi yavrulari
Günaydın canım ❤️ ilk zamanlar işe gitmeye zorlanıyor insan, sonra Alisiyor

canım jillian ı bulduysan kinkini burayada atar misin? Tek bir videosunu bulabilmiştim
Ne güzel ne mutlu size
Hayırlı olsun
hepimiz cok ozledik tam manasıyla bi açılsa
Sabah beri pert oldum canlı ders acmaya çalışmaktan 😂😣
Canım bende var ama bı 10 gün beklersen hepsini mailine atarım😄

Back