selam kızlar ben yeni katıldım aranıza misafir olarak takip ediyordum uzun zamandır yeni üye olabildim bende 80 kiloyum ama bir türlü başlıyamıyorum rejime nasıl olacak bilmiyorum aç kalamıyorum
öncelikle başarılar diliyorum. tabiki aç kalmıyoruz. :)) günlük kalori sayabilirsiniz.birde kilo çizelgesi oluşturun.tabi en başta sayfanızı oluşturun ki kararlılığınızı kesinleştirin.sonra gerisi geliyor inanın. kalorisepeti.com u ziyaret edebilirsiniz.
akşam 6-7 den sonra yeme işini bitirin.aburcuburu enn aza indirin.arada kendinize ödül adına kaçamaklar sunun(ama sık olmasın)
bugün işe gitmedim hastayım genede tartıldım 55 . 2 ama bunu kabul etmiyorum artik kilo bildirimi haftaya yaparım görüşmek üzere
bugün işe gitmedim hastayım genede tartıldım 55 . 2 ama bunu kabul etmiyorum artik kilo bildirimi haftaya yaparım görüşmek üzere
çok çok geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsunn.bende bugün çok hastayım.yatmıyorum ama boğazım acıyor.viral oldu.beta olsa önemsemezdimde bu fenaa.sabah tuzlu suyla gırtlağımı burnumu yıkadım.adaçayını daha çok beta olunca yapıyorum.ha birde nane limon bal bana iyi geldi.
ayakta koşuşturarak geçiriyorum şimdilik.sanada acil şifalar dilerim.
selam bende başlıcam sanırım haftaya siz menülerinizi neye göre belirliyorsunuz hep salata türüylemi geçiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana
geçmiş olsun size önemli bişey değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?