Kendini çok iyi tanıyorsun.Kilo verince insanda bir rahatlık oluşuyor bunu kabul etmek lazım
bugün o günündeyim ama şu dönem esneklik yapamam çünkü peridiyotik Olarak kilo verme dönemindeyim
ara 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi 10 kadar ay çekirdeği (baktım abartacağım )
ağzımı oyanlamak için bir kaç çiğ biber (kıl biberlerden )
halsizlikte vardı malum ev düzeni değil Ve hazır gıda yedim belki vitamin değerlerim değişti ondan dolayı suda eriyen C vitamini
Olacak göreceksin yeterki sağlıklı beslen, aç kalma, kafana takma veeee bir ay sonra incelemenin hazzını düşünDarısı başıma canım tebrik ediyorum
Kesinlikle canım güzel şeyler olacakOlacak göreceksin yeterki sağlıklı beslen, aç kalma, kafana takma veeee bir ay sonra incelemenin hazzını düşün
Çok iyi30 dk yürüdüm niyetim daha fazla yürümekti sıcak olduğu için buna da şükür
Tadilde insan beynen dinleniyor ama bedenen yoruluyor, bol bol dinlen canimKızlar kendimi iyi hissetmiyorum sanırım dünkü yolculugun yorgunluğunu atamadım
Bugün kendimi erken dinlenmeye cekeceğim
HayallahBende bugun hic iyi degilim cok halsizim
Pazara gitmem lazım
Akşam 18 gibiBu gün biraz karışık oldu.
Sabah
Yarım kase kuruyemiş
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Kıymalı yumurta
1 büyük DL köy ekmeği
Öğlen yarım kase kuruyemiş
Saat 15.00 gibi
Kuru üzüm 2 avuç
Sanırım regl yaklaşıyor canım tatlı istedi böyle bastirabildim.
Biseyden etkilendik o zamaHayallahbende halsizim aslında yerimden kalkanadim ev dandini
bulgur pilavi bana hic yaramıyor ya direkt sisiriyorAkşam 18 gibi
Bulgur pilavı ve köfte.
Bu gün bol karbonlu yedim, öğün 3 oldu, saatler farklı, ama yediklerim sağlıklı☺
Afiyet olsunBiseyden etkilendik o zama
bulgur pilavi bana hic yaramıyor ya direkt sisiriyor
Afiyet olsun kuzum
bende yazayım menümü
Saabh domatesli yumurta,kapya biber
Surulebilir lor
3 gibi 1 bardak ligt süt, 7 badem,2 hurma
Aksam 7 kaşık kabak,yoğurt
Detoks suyu yaptı içtim
10 bin adım atıldı
İyi ki yememissin sonraki üzüntü daha kötü oluyor maalesefİcime birseyler kaçmış gibi
Cok zor dinginliyorum.
Sevdiğim pilavdan yaptım ama yemedim
Yesem aşırı derecede üzülecektim
Merhaba canım bırakmamış olmana sevindim doğrusu ve gayet güzel kilo vermişsin. 2.5 kilo gayet güzel ama bu ay daha dikkatli olup 5 kilo neden vermeyesinSelam arkadaslar ve özellikle sarayca carsamba Perşembe günü misaflrlm vardı.bugun debi kalktım telefonum acilmiyor.esim telefon buldu geldi de bebeler uyudu.simdi telefonu halledebildim.
Kilom geçen hafta 77
Bugün 76.2
-800 Gr.
1 ayda 2.5 kilom gitti.sukur.hem de bayağı bozdugum zamanlar oldu.ama modumu düşürmedin.kaldigim yerden devam.
Ha şimdi 5 kilo gitti bu ay demeylcok isterdim
Hatta9 kilo gitti 78.8 ilebasladim 69.8 oldum demeyi ah ne cok isterdim.ahah Boşuna zaman kaybetmeyelim.hedefimize hemen ulaşalım insallah kizlar
Haftaya 74 kusuru gorebilsem
Di miiiMerhaba canım bırakmamış olmana sevindim doğrusu ve gayet güzel kilo vermişsin. 2.5 kilo gayet güzel ama bu ay daha dikkatli olup 5 kilo neden vermeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?