- 8 Aralık 2011
- 45.072
- 160.979
- 798
inşallah kuzum inşallahHarikasın canım bu sefer koruyacağına inancım tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum inşallahHarikasın canım bu sefer koruyacağına inancım tam
Eki Görüntüle 2692379
bugünkü manzaram
Selamlar bu hafta niye böyle oldu ya
Gecen hafta 77.7
Bu hafta. 77
Giden -700
Toplam 14.500
Gayet iyi canımHayırlı cumalar canlar
Kilo bildirimi
124.9
Hoşgeldin canım, sağlıklı bol kilo vermeli günlerimiz olsunTatile rağmen süpersin canım ben bi yaylaya gittim hemen sistemim çöktü tekrar tebrikler
Vayy vayy örnek kaptan harikasın canım kutlarım
Tebrikler canim bu arada hoş geldin adım Fatma 48 yaşında 4 oğlan anası Antep'te yaşayan bir öğretmen im
Bildirim yaptım canım inşallah irademi motivasyon umu aldım da geldim
Teşekkür ederim canım hepberaber olacak birimize güç verceğizTatile rağmen süpersin canım ben bi yaylaya gittim hemen sistemim çöktü tekrar tebrikler
Vayy vayy örnek kaptan harikasın canım kutlarım
Tebrikler canim bu arada hoş geldin adım Fatma 48 yaşında 4 oğlan anası Antep'te yaşayan bir öğretmen im
Bildirim yaptım canım inşallah irademi motivasyon umu aldım da geldim
Tebrikler toparlıyorsunHayırlı cumalar canlar
Kilo bildirimi
124.9
Afiyet olsunEki Görüntüle 2692457 sonuda kahvem
Sorun değil kendi adıma söyleyeyim Bir ayda 4.2 kg vermişimTablolar birbirine karıştı ve kayboldu
1. Ay tablo gitti. Neyse 2. Aydan devam edelim. Tebrik ediyorum seni Ben de 5 kg verdim, güzel olan hepimiz az çok kilo verdik kimse artı değilSorun değil kendi adıma söyleyeyim Bir ayda 4.2 kg vermişim
Harika Bende seni tebrik ediyorum1. Ay tablo gitti. Neyse 2. Aydan devam edelim. Tebrik ediyorum seni Ben de 5 kg verdim, güzel olan hepimiz az çok kilo verdik kimse artı değil
Darısı başıma canım tebrik ediyorum1. Ay tablo gitti. Neyse 2. Aydan devam edelim. Tebrik ediyorum seni Ben de 5 kg verdim, güzel olan hepimiz az çok kilo verdik kimse artı değil
Çookkk iyi canım darısı başımaSorun değil kendi adıma söyleyeyim Bir ayda 4.2 kg vermişim
aminnnnDarısı başıma canım tebrik ediyorum
Ctebrikler kızlar harikasınız
menü yazmazsam dövün beni bundan sonra
sabah 2 tane tambuğdaylı dereotlu poğaça (evde yaptım), 2 dl ezine peyniri, 13 zeytin, çay
ara türk kahvesi
öğle 2 yk bulgur pilavı, 3-4 yk taze fasulye, 1 kase yoğurt
ara 2 erik getirdim yanımda onları yicem
akşam bilmiyorum henüz