Çok teşekkür ederimMenü süper:) iyi tatiller :)
76 diyorum bu menülere yakışır
İnceldiğimi hissediyorumBencede 76 gelir
Günaydın ablacığımAynen canım biraz kacagim kaçırınca kendimden sizden hersyden kaçıyorum ama soz verdim cuma kilo bildirecegim
Günaydın işte bu
Bende seni anlıyorum, sadece 3-4İnşallah canım.
Ben de 1.58 im 77 kiloda.anlıyorum seni.70 inaltı bizim boyda ideal olmasa da abartı olmuyor.ama 70 i geçince yürürken sallanmaya oturup kalkarken top gibi yuvarlanmaya benziyor.ben de evimde değilim diye bahane ettim.irade ahh. Zorla yedirmediler ya ( 1aydişimi sıkabilsem.gitse bu kilolar...
Sev biraz kendini fatmamAynen canım biraz kacagim kaçırınca kendimden sizden hersyden kaçıyorum ama soz verdim cuma kilo bildirecegim
İncelediğini hissediyorsan yağ kaybetmişsin demektir bu süper bir şeyİnceldiğimi hissediyorumyağ yakma dönemindeyim evde olsaydım 3 kiloyu gödermiştim
bakalım tatilde ne kadar etkilemiş cuma görürüz inşallah
Bir şeyler oluyorİncelediğini hissediyorsan yağ kaybetmişsin demektir bu süper bir şeynasıl mutlu oluyor insan değil mi
Afiyet şifa olsunKahvaltım. Ama bu kadarını bitirebilir miyim bilmiyorum( peynirin yarısı kaldı, diğerlerini yedim☺ )
Eki Görüntüle 2690669
Afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir biri beyaz peynir biri otlu peynir
5 zeytin
1 dilim esmer ekmek(sanırım kepekli ekmekti)
bol yeşillik salatalık domates çay .
Çok güzel tam karşımda bağlar bahçeler var çok güzel kuş sesleri geliyorAfiyet olsun. Oralar sabah saatinde çok güzel oluyormuş
Günaydın canımgünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?