• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Green Peel,Hydro Peel,Thermage Hangisi?

LeyLAL

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
215
155
303
Yaşa bağlı cildimde nemini kaybetme,soluk görüntü,ciltte sarkma sorunu yaşıyorum.Botoks,dolgu vs gibi dışardan müdahale yerine içten yenileyecek,tüm cildimde gençleştirme yapacak bir yöntem arıyorum ama karar vermek zor bu kadar yönteme arasında.Green Peel,Jet Peel,Hydro Peel ve thermage uygulamaları arasında kaldım.Farkları tam olarak nedir ve yaptıran arkadaşlar yorum yapabilirse çok faydalı olur

canım sadece thermage deneyimli biri olarak çok fazla beklentin olmasın derim,yüksek ısı uygulamasıyla cildin yapısının bozulması we dolayısıyla cildin iyileşme sağlama amacıyla cilde esnekliğsağlayan maddelerin aktif hale gelmesini amaçlayan bir uygulama,günlük yaşamı kesinlikle etkilemeyen hafif bir kızarıklık dışında gözle görünür olumsuz hiçbir etkinin olmadığı ancak çok çarpıcı sonuçlarda orataya koymayan bir yöntemdi diyebilirim,cildin toparlanmasına katkısı uzun soluklu işlemlerde gerçekleşiyormuş ben 4-5 seans aldım ilk bir kaç gün ciltte parlaklık sıkılık dirilik we bronzlaştığımda cildimdeki gergin hissi yaşadım 10 15 gün sonra etkisi yawaş yawaş kayboldu sanki(uzmanlarda tam tersini sawunuyor,15 gün sonra etkilerinin başlayıp 6 aya kadar dewam ettiği şeklinde:)))ama sewiyorum bu yöntemi sıcağı sewdiğim için yüzümdeki ısınma sewindirik yapıyor beni sırf bu sebeple bile birkaç seansa daha hayır demezdim diğer uygulamalar hakkında fikrim yok sen araştırmalarını paylaşırsan sewiniriz:)))

teyzem green peel yaptırdı, öyle aman aman bişeyler beklemeyin. Ki zaten bu uygulamalar kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Green peel in amacı deriye uygulanan asitin derinin ne kadarına kadar indiğini görmek. Kimyasal peelingin en riskli yanı budur. cildin hangi tabakasına kadar etkilediğini bilemeyiz. green peel ile bunu öğrenmek mümkün. zaten şeker boyasıdır green peel de kullanılan.

green peel şeker boyası değil ki. bitkisel peel. fresh up olanını yaptrdım en düşük sewiyesi green peelin ama o bile soydu benm cildimi hafifte olsa. asidin deriye ne kadr indiğine falan bakmıyor green peel. fresh up energy ve classic diye 3e ayrılıyor

Ben green peel yaptirdim ama suan en son teknoloji fraksiyonel lazer oldugunu duyuyorum etrafimda yaptiranlarda memnun ciltte cok guzel toparlanmalar olanlar var

Back
X