Grcler

• Konu Sahibi adatuna
Benim eşim gürcü ama benden daha türktür öyle diğer insanlardan daha farklı bir özellikleri yok yani kötü huysa bu diğer arkadaşların dediği gibi herkeste olabilecek özellikler yani gürcülükle ilgisi yok,bu arada ablamın eşide gürcü yani biz abla kardeş gürcülere vardık -tatlicadiarzu- farkında olmadan olan bir şey öyle denk geldi

• Konu Sahibi adatuna
ben gurcuyum cok iylerude var cok kotuleride ama buraya 100 sene once goc etmisler dedemler bizide herkez sebver herseyinhayirlisi olsun canim yaopuyorumnanaktan

• Konu Sahibi adatuna
Ben de gürcüyüm.. :kedi:
Babam gürcü;annem bulgar göçmeni..

Kimse yoğurdum ekşi demez ama olabildiğince objektif yaklaşayım olayapuyorumnanaktan

Bir kere gelinlere çok değer verilir;hatta k.valideler gelinleri kollarına takıp aleme hava atmaya bayılırlar..:roflol: (suyuna gidiyorsan hele;senden iyisi yoktur..)

K.pederler de keza;gelinlerin bir dediğini iki etmezler -samimi söylüyorum..

Çok sıcak;içten samimi -biraz fazla konuşan:roflol: - şen şakrak ; muhabbeti gülmeyi eğlenmeye çok seven insanlardır..

Gidip gelmelere akraba ziyaretlerine düğün derneklere kısacası davete icabetlere son derece önem verirler..sengözlerimebaksanab

Birbirlerine aşırı bağlıdırlar;çok tutarlar..

Yanlız curcunadan kalabalıktan hoşlanmıyorsanız biraz sıkıntı çekebilirsiniz:) :lepi:

Rahat yaşamayı severler..

Mesela annemler akraba ilişkilerinde daha ağır;usturuplu ve hanım hanımcık davranırlar..

Bay-bayan kavramlarında -yerinde bir - mesafe söz konusudur

Babamlarda ise daha değişiktir..

Horon tepen kızlara bayılırlar mesela-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Yemeklerimiz farklıdır;gürcüceyi hemen hepimiz biliriz az da olsa..
Biraz kaba bir dildir..:icecream:

soru veya aklınıza takılanlar olursa seve seve cevaplamaya çalışırım ..

• Konu Sahibi adatuna
çok gösterişi seviyor kayınvalidem.

• Konu Sahibi adatuna

gelinleri ezmelerinde gelinlerin kocalarınında payı yok mu güzelim

ne insanlar var ya... anası bunu sana söylerken oğlu ne etti merak ediyorum.

benim kayınvalideciğim böyle bişi dese oğlu anyayı konyayı gösterir ona:bbo:

vicdansızların eline düşürmesin Allah

• Konu Sahibi adatuna
Bende gürcüyüm...Dedelerimiz zamanında türkiyeye göç etmiş.... Akrabalar gidip gelirler gürcistana,su gibi gürcüce konuşurlar ama bizim aile biraz uzak kalmış.... Pek bilmem adetlerini....

• Konu Sahibi adatuna
raperharr?? hemşerilerimm...annemin tarafı Batum göçmeniii,yıllar önce gelinmiş..Her yerin iyisi kötüsü Yurdumun her yerinde mevcuttur.fakat Gürcülerin bilinen bir özellikleri çok canayakın insanlardır.Aynı zaman da espriliyizdirkaydirigubbakcemile3...var mı başka arkadaşlarrr,tanışmak isterim sizlerleeeopuyorumnanaktan

• Konu Sahibi adatuna
mrb eşim gürcü göçmeni benımde..
evet k .validem şatafatı çok sever övünmeyıde tabıkıı .. bizim pek yıldızlarımız barısmadığı için gelın-kaynanana dialoguna girmek yanlıs olur..
bende gürcülerin dugunlerde geleneksel oyunlarını merak edıyorum onlar gibi oynamak istiyorum :)) eşimi kimseye kaptırmak istemoıyorum :))) birazcık cerkezler gibi değişik oynuyorlar yanı ,ben ritim ve ayak uyduramuyorum..ben bulgarıstan gocmenıyım

• Konu Sahibi adatuna
her yerin iyisi kötüsü vardır böle ayırmak saçma bence

• Konu Sahibi adatuna
Ben de gürcüyüm:) ve gürcüler hakkında bildiğim en önemli şey geneli lamazi gogo:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…