Grcler

A

adatuna

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi adatuna
slm herkese.aranızda gürcü olan gürcü tanıdığı olan birileri varsa lütfen bana nasıl olduklarını anlatabilirmi?

• Konu Sahibi adatuna
gerçek gürcülerdenmi yoksa türkiyede olan gürcülerdenmi bahsediyosun

• Konu Sahibi adatuna
en yakın arkadaşım gürcü.çok uzun boylular çok hoşlar kadınları erkek gibi dimdik ayakları yere sağlam basan modern insanlar.erkekleri de aynı şekilde modern.niye cnm hayırdır?

• Konu Sahibi adatuna
Benimde yakın arkadaşımdan biri gürcü çok iyidir,çok seviyorum ben kötü bir tarafını görmedim şu güne kadar

Biraz psikopat ama o bende de var :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi adatuna
sevgilim gürcü..yakında sözüm olacak onlara gittiğimizde kayınvalide bana gelinin canını çıkarırız dedi hiç acımayız dedi çevremde duyduklarıma görede kadına değer eermezler ve gelinlerine gerçektende acımazlarmış o yüzden margarin..gözüm korkmadı diil yani

• Konu Sahibi adatuna
hımmm..çerkez gelinleri öyledir ama gürcüleri bilemiycemm...
ama benim tanıdığım gürcüler çok iyi niyetli çok hamarat asla dedikodu yapmayan laf üstüne laf koymayan ve gelin görümce çok iyi anlaşan insanlar..hatta görümce erkek gibi maşaallah geline hiç iş bırakmaz kendi halleder herşeyi ki altlı üstlü oturuyorlar...
aman bu işin gürcüsü türkümü var...insan canını çıkarıcam diye kafaya koyduktan sonra gürcüde olsa çıkarır çerkezde olsa çıkarır laz da çıkarır...

• Konu Sahibi adatuna
saol margarin içimi rahatlattın Allah razı olsun

• Konu Sahibi adatuna

benimde ablamın eşi yani eniştem gürcü o kadar iyidir ki hatta benim için ablamdan bile önce gelir diyebilirim ve bütün ailesini de tanıyorum hepsi çok dürüst,sıcak insanlar...kadına değer vermezler demişsin bence asla öyle değil eniştem ablamın bir dediğini iki etmez o kadar değer verir... ama insandan insana değişebilir tabiki...

• Konu Sahibi adatuna
kaynanam gürcüydü allah düşmanıma vermesin:dilcikar:

• Konu Sahibi adatuna
beyaz toprak nasıl yani? ne demek istiyorsun?ilk gidişimdi ve hiç oturmadığım halde bana böyle dedi bilemiyorum ama evlenirsek eşim olcak insan çok iidir gerçekten ama kaynanadan korkum var

• Konu Sahibi adatuna

Tamamda güzelim bunun gürcü olmakla ne alakasi var...

Urfada...Diyarbakirda...hatta istanbul izmirde bile böyle bir kayinvalide cikabilirdi sana...benneyaptımki

Tabikide her insanin iyisi ve kötüsü vardir...

Ha gürcülerin örf adet ve geleneklerini soruyorsan baska tabiki..o her toplumun özelligidir...fakat gürcüler nasil diye sordugun vakit...

Senin benim gibi insanlar iste...Iyisiyel kötüsüyle

• Konu Sahibi adatuna
gülsüm sultan
yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama çevrem duyduğum kadarıyla gelinlerine hiç acımadıkları gece geç gelseler bile onlar gelmeden yatamadıkları,gelinin olduğu yerde hiçbirşey karışmadıkları ve yol göstermedikleriydi..ee kadında bana böyle deyince aklımda soru işareti kaldı

• Konu Sahibi adatuna
Kayınvalden tanışır tanışmaz sana öylemi dedi?:uhm:

• Konu Sahibi adatuna
her milletin iyisi de vardır kötüsü de..

asla gürcüler şudur budur diye genelleyemeyiz.

insanlık insandan insana değişir.

sen resmiyetini koru saygını göster gerisi gelir zaten.

• Konu Sahibi adatuna

Ah be güzelim..cevrenin dediklerine kulak asma...ön yargidan ibaretdir cogu sey...

Kaynananin bu söyledikleride hic hos degil...ne demek biz gelinlerin canini cikaririz hic acimayiz gibi cirkin sözler...

Dikkatli olmani tavsiye ederim....

• Konu Sahibi adatuna
Konyada bir gürcü hanımla tanıştım gelirse burayı gösteririm:)

• Konu Sahibi adatuna
ya hangi devirde yaşıyoruz gürcüsü lazı mı var artık .. artık global dünya ...

• Konu Sahibi adatuna
sevibade onlar tanışmaya geldiler daha sonra biz onlara ilk gidişimizde söyledi..

• Konu Sahibi adatuna
tüm yorumlar için teşekkürler.er ca arkadaşımızın söylediği gibi saygımı korurum araya da mesafe koyabilirsem bi sorun olmaz inş. tekrar teşekkürler içimi rahatlattınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…