gratis'lerde multinet geçiyor mu?

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
bi bilgisi olan varmı kızlar özellikler ankara izmir cad. gratiste? kocamın multinetine çökücemde

gratis ne? multınet nee.. ona nası cokcen?? ayy cahıl kaldım burda :18:
hemen anlatıorum gratis bi kozmetık market ve harıka otesı hıc bı yerde olmayan seyler orda var bole cesıt cesıt ne ararsan ital ürünlermı dersin neleeer nelerrr ve sureklı ındırımde %50ye varan ındırımler oluo mütiş bi yer birince kendımı kaybediorum mutlinette yemek kartı işyerlerinde verıolarya hanı calısanlara eşiminde var o kartla alısverıs yemek gıyım falan heryerde kullanabılıosun belli baslı gecen yerler var şimdi burdada varsa kurutucam o kartını bugun mr cektırcez esıme kızılaya ıncez ınmıskende gununu gösterım dıorum

anladım tatlımmm... haın planlar pesındesın yanı

cnmm yasa gereği yemek fişleri sadece gıda türü alışverişlerde geçerlidir... mesela marketlerde falan da hem gıda hem gıda dışı alamazsın... ki alıyorsanda 3 ay öncesine kadardır
yani hiç araştırmadım ama geçmez diyebilirm....

daha gecen hafta deterjan aldım şu arielin yenı cıkn zımbırtısı varya dogggrudan makıneye işte ondan aldım . alıoruz yanı öle bişey cıkmamıs belkı deişiotur bu kartlarında çeşitleri var o yuzden olabılır bız herseyı alıoruz valla parfumdur agdadır yemektır deterjandır vsvs

ohhh. ohhh.. yanı anladıgım kadarıyla bu kartları sırket ya da herneryse calıstıgın yer verıoo sen onları harcıon oylemı ??

arkadaşlar marketten markete değişiyor. bazı marketlerde multinet ile sadece gıda alışverişi yapabiliyorsunuz. bazı marketlerde de hem gıda hem gıda dışı alışveriş yapabiliyorsunuz.bu durum tamamen marketlerin anlaşmalarıyla ilgili bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…