Gratis is görüsmesi..

BebeQ34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
8
2
32
Merhabalar; Yarın Gratis is görüsmem var lakin önceden acılan konular aklımı karıstırdı. Öncelikle önceden hic is deneyimim yok okulum var bunlar aklımı karıstırıyor hadi sınavlarda izin verirler diye düsünüyorum ee kimse annesinin karnından da tercübeli doğmuyor :) Fakat gecelere kadar süren malzeme tasıma ve izin gibi sorunlar oluyormus aranızda calısan bilgi verecek biri varsa bana yardımcı olursa cok sevinirim ayrıca benim 20 gün sonra Trabzon'a gitmem gerekicek simdi benim ilk günden demem de ayıp olur gibime geliyor cünkü acil elemana ihtiyac varsa bana dicekleri bir daha basvurursunuz gibime geliyor eğer böyleyse bosuna gitmim de diyorum ay yardım edin kızlar :)

bence part tıme bir iş bul, gratiste bütün gün çalışırsın

bana sorarsan yorucu iş
bütün gün ayaktasın ve ekstradan angarya işler de çıkıyor
saati uzayabiliyor vs.
Ya aslında denemekte fayda var sonucta olmazsa cıkarsın baska is denersin olur biter benim aslında aklımı karıstıran Yolculuğum biletlerim alındı gitmem gerekicek yani ama simdi ilk günden de 1 ay sonra baslasam denmez

ya gratis gibi yerler sürekli eleman değiştiren ya da yeni eleman arayışında olan yerler yani bulunmaz hint kumaşı değil
bir ay sonra da yine gratis ya da gratis benzeri bir yerde iş bulursun bence

Aynı durumdayız..ve bende özellikle kozmetik şirketinde çalışmak istiyorum lütfen bilgilendirin bizi okuyup es geçmeyin

X