Gratis i sevenler buraya... En son hangi ürünleri aldınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bssr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bssr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
8
1
86
Sakarya
Bayılıyorum gratiste bakit geçirmeyee ihtiyaç yokken bile alacak çıkıyor var mı beğendiğiniz mutlaka deneyin dediğiniz ürünler ?

8 mart kadınlar gününde %50 indirim var diye bir sürü şey almıştım. Makyaj paletleri vardı, bir tanesinden aldım, içinde far ve ruj çeşitleri var 2 katlı bir paletti, bu kadar kaliteli olacağını tahmin etmemiştim çok güzelmiş ya bayıldım. rengarenk farlar rujlar... keşke 2 tane alsaydım ya çok pişmanım tokalar da indirimdeydi onlardan da aldım mandal tokalar ve lastik tokalardan... başka birkaç şey daha aldım ama unuttum

gratisin kendi urunu olan ve tek kullanimlik sac bakim maskesi aldim. iki bolumden olusuyor biri sac kremi digeride bildigin jole cikti. hic bir olayi yok yani.

sizee ufak ama çook etkili bi sır vereyim ozamaann. gratiste bi maske var doğal çamur maskesi. markasıda la dione spa... sanrım böyle yazılıyor 15 tl de fiyatı. hem yüzde hemde vucuttaki çatlak ve selülitli bölgelerde kullanıyosunuz. bildiğiniz yeni bir cilt oluşturuyor bayıldııımm ikinci tüpümüde aldım indirimdeykenn. kesinlikle deneyin evde mutlaka olması gerekn bi maske bence LA DİONEE SPA ! :)

dün uğradım gratise. The balm larda indirim olsun diye bekliyorum ama ksımet anneler gününe. Dün sebamed in 50+ faktörlük güneş koruyucu kremini aldım. Genel görüşler çoğu kişinin memnun olduğu yönünde. Onun dışında şı acıbadem sütü nemlendiricisini aldım. Yüz için uygun gelmedi sanırım bana ama vücut için iyi.

Gratis veya Watsons farketmiyor hangisine girersem gireyim kendimi kaybediyorum en az yarım saat gezmekle geçiyor her şeyi inceliyorum diyebilirim :) Gratis'ten daha perşembe günü oje ve pedikür seti aldım ben de :)

Gratis veya Watsons farketmiyor hangisine girersem gireyim kendimi kaybediyorum en az yarım saat gezmekle geçiyor her şeyi inceliyorum diyebilirim :) Gratis'ten daha perşembe günü oje ve pedikür seti aldım ben de :)

pedikür setinin hangisinden aldın? içindeki makası törpüsü nasıl kaliteli mi? ben de almak istiyorum da... bir de manikür seti mi alsam acaba? gerçi içinde aynı malzemeler var sayılır ama karar veremedim...

pedikür setinin hangisinden aldın? içindeki makası törpüsü nasıl kaliteli mi? ben de almak istiyorum da... bir de manikür seti mi alsam acaba? gerçi içinde aynı malzemeler var sayılır ama karar veremedim...

ben hoof spa setini aldım canım bu yeşil kurdelesi olandan. benim hoşuma gitti içindeki malzemeler de güzel. içinde şişme havuz bile var :)

Son düzenleme:
The Balm markasının ürünlerine bayılıyorum. Ben en son Hot Mama allık almıştım ve çok memnunum. Özellikle %50 indirim olduğu zaman alıyorum bu markanın ürünlerini ve çok uyguna geliyor. Mesela allık 12,5 TL'ye gelmişti indirimli.

o kadar çok şey aldım ki.her birinden memnunum=)

dün kızıma mama almak için girdim hem de kendime max factor ıvory göz altı kapatıcısı ,BB krem ve göz makyaj temizleme losyonu aldım.
next 'in bilezik küpeleri yüzükleri üstelik süper ya 1000 liram olsa anında bitirebilirim orda:)

bende bugün uzun zamandır istediğim bi türlü indirimlerde bulamadığım balm jovi palet, down boy allık aldım ayrıca essence'den rimel, l'oreal caresse ruj ve benri pamuk stokladım.:)

bende meet matte aldım indirimdeyi birde esse oje kırmızı yüz maskesi alacaktım ama güvenemedim ne diyorsunuz yuz maskeleri iyimidir

anneler günü indirimini duyunca vın diye gittik arkadaşlarla kısa günün kar'ı

kızlar bir kozmetik firmasında çalıştıktan sonra neredeyse 2 yıllık rujum olduğunu farkettim firmalar sayesinde fakat yinede rimel almaktan kendimi alamadım sadece kirpiklerimin hacime ihtiyacı olduğundan maybelline rimel ve pastelin dramatic maskarasını aldım.ve maybelline 9 liraya pastelse sadece 6 liraya geldi sevindirik oldum

gratisin yüzde elli indirimleri çok güzel oluyor yaa
birde yakalayabilsemm

Gratis'i ben de çok seviyorum ama kaliteli-ucuz ürün sattığı için değil. Bidünya saçma sapan ürün de var bilhassa kendi ithal ettiği şeyler. Bazı ürünlerse pahalı .
Ama ortalıkta gezen ve "uzman" adı altında zorla bir markayı bir ürünü dayatan boyalı arkadaşlar olmadığı için. "uzman" çalışması gratis'te de başlarsa topuklarım. O kadar öööö geldi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…