Mutfak Dekorasyonu GRANİT Mİ SERAMİK Mİ??

oznurasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
88
8
34
Arkadaşlar selam,
Kısmetse eylül gbii düğün düşünüyoruz ve çeyiz, mutfak eşyaları konusunda çok da bilgim yok açıkçası. Acele edip pişman olacağım ürünler de almak istemiyorum.
Korkmazdan çeyiz seti aldım içinde çelik tencere takımı var. Bunun dışında granit ya da seramik tencere almak istiyorum fakat hangisi olduğuna bir türlü karar veremedim. Kimisi granit al diyor kimisi seramik.
Her ikisini de kullanmış olan arkadaşlarımız var mı hangisini önerirsiniz?

selam canım bildiğim kadarıyla, seramik tencereler yüksek ısıya gelmiyor. Kabarma yapıyo haliyle et filan pişirmek için seramik olmaz. İçi pütürlü tencerelerde bir önceki yemeğin proteinlerini tutuyormus yani granitide ben bu yuzden sevmiyorum. Şuan en sağlıklısı silargan tencereler. Hatta öyle sağlıklıki içinde hiç bakteri üretmediğinden yoğurt mayalanmıyomus, süt olarak kalıyomuş :)) öyle duyuyorum yani. Silit markası bunu yapıyo. Bi arkadasımda tavası var et yapıyorum mükemmel oluyo demişti.. artık karar senin

Bende araştırma yaparak granit aldım. Seramikler hem uzun ömürlü değil hemde granitten daha sağlıksız diye biliyorum..
Arkadaşlar selam,
Kısmetse eylül gbii düğün düşünüyoruz ve çeyiz, mutfak eşyaları konusunda çok da bilgim yok açıkçası. Acele edip pişman olacağım ürünler de almak istemiyorum.
Korkmazdan çeyiz seti aldım içinde çelik tencere takımı var. Bunun dışında granit ya da seramik tencere almak istiyorum fakat hangisi olduğuna bir türlü karar veremedim. Kimisi granit al diyor kimisi seramik.
Her ikisini de kullanmış olan arkadaşlarımız var mı hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba granit tencere'nin çok güzel olduğunu duyunca almaya karar verdim. Ama ne alacağımı bilmiyordum. Karaca kesinlikle istemiyordum. Çünkü karaca'nın mutfak eşyalarına güvenmiyorum. Gerçi eşimin abladı kullanıyor memnun olduğunu söyledi. Ben bütün granit tencere satılan mağazaları gezfim. Hisar istememe rağmen granitte başarılı olmadıklarını gördüm. Ve bernardonun tek tek satılan cookmate olarak gecen granit tenceresinden 3 tane aldım. Okadar memnunumki iyiki almışım. Yemeği çok çabuk pişiriyor. Ve temizliği çok kolay süngeri sürdüğünüz an temizleniyor yağlı kalmıyor leke yapmıyor. Yemekler çok daha lezzetli oluyor. Tek kusuru saplarının çabuk ısınması ama oda hiç önemli değil. Kesinlike tavsiye ediyorum.

korkmaz tencere seti almalısınız. Fiyat olarak olsun, duruş olarak olsun kesinlikle korkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende karaca almaya niyetlenmiştim şimdi baya da indriim var ama herkes kötülemiş. Resmen çeyiz seti alamya niyetlendm ama hangi markadan alacağımı bilemiyorum :l
ne kadar zormuş karar vermek

Ben ceyizin
bende karaca almaya niyetlenmiştim şimdi baya da indriim var ama herkes kötülemiş. Resmen çeyiz seti alamya niyetlendm ama hangi markadan alacağımı bilemiyorum :l
ne kadar zormuş karar vermek

Ben ceyiz setimi Karaca dan aldm seramik tencereler hariç hepsinden çok memnunum. Rahatlıkla alabilirsin iyi bi marka ama tencere olarak sadece delikleri ordan al .

X