Merhabalar yeni evimin mutfağına granit evye yaptırmak istiyorum gri tonlarında. Bir çok marka araştırdım ama kararsız kaldım. Hangi markayı önerirsiniz? Bütçem 1500-1750 (tezgah üstü ve tek gözlü gri olan bahsettiğim)
Benimki siyah hic memnun degilim.goruntu cok şık ama su lekesi dalga dalga kirec lekesi gecmiyor en kisa zamanda celik evye ile degistirecegim.gri nasil olur bilmiyorum.
Benimki siyah hic memnun degilim.goruntu cok şık ama su lekesi dalga dalga kirec lekesi gecmiyor en kisa zamanda celik evye ile degistirecegim.gri nasil olur bilmiyorum.
1500-1700 siyah granit tezgahı biraz zor bulursunuz. Ben yeni yaptıracağım her yere sorduk çok yüksek fiyat verdiler hele ki siyahsa fiyat daha da artıyor. Malesef geçici bir çözüm olarak mermerit yaptırmaya karar verdik onun da metresi beyazda 350 siyah-gride 500 , granitler bundan daha pahalı
Renk olarak sorarsanız da yerinizde olsam açık tonlarda yaptirirdim koyular çok ciziliyormus
1500-1700 siyah granit tezgahı biraz zor bulursunuz. Ben yeni yaptıracağım her yere sorduk çok yüksek fiyat verdiler hele ki siyahsa fiyat daha da artıyor. Malesef geçici bir çözüm olarak mermerit yaptırmaya karar verdik onun da metresi beyazda 350 siyah-gride 500 , granitler bundan daha pahalı
Renk olarak sorarsanız da yerinizde olsam açık tonlarda yaptirirdim koyular çok ciziliyormus
Yeni taşındım taşındığım ev de mutayid evyeyi siyah kullanmıştı ilk haftadan sonra hemen değiştiirdim tamanen beyaz yaptırdım şimdi çok menunum
Siyahı kullandıktan sonra gri dahi düşünmedim
Çok zaman geçmiş aradan ama anneme evye araştırırken gördüm konuyu.
Daha sonra okuyan arkadaşlar olursa onlara da fikir olsun diye yazmak istedim. Ben de mutfağımı geçen kasım ayında yaptırdım, yani 10 ay oldu. Evyemi siyah 1.5 gözlü tezgahaltı granit seçtim. Çok memnunum su izi ya da kreç izi hiç olmuyor. Çamaşır suyu ve cif ile de temizliyorum sık sık. İçerisinde simler olduğu için de hep parlak bir görüntüsü var, markası Real Stone.
Anneme de sonbahar da mutfak yaptırmayı düşünüyoruz ona da aynısının grisini sipariş ettim. Sanırım ben şanslıyım her markanın siyah granit evyeleri güzel değilmiş belli ki.
Kızlar reklam falan yapmıyorum :) Geçmiş konularımdan mutfağımı bulabilirsiniz.
Şuraya da kayıtlı fotoğraflardan birisini bırakayım. Bu fotoğrafta amamcım sıvı sabunlugu cekmekti ama idare edelim artık.