Tesekkur ederim emeginize sağlıkSürpriz Grafikler - 13
Sevgiliada81 ,
Yarışmamıza Haziran 2015 tarihinde 74,4 kilo ile gelmişsin.
Bir ay civarında yarışıp 72,1 kilo ile izne ayrılıp ondan sonra da 2016 Aralık ayına kadar ortalarda görünmemişsin.
Dönüşünü 76,8 kilo ile kayıt tarihinden de yüksek bir kilo ile yapmışsın.
2016 Aralık ile 2017 Haziran arasındaki altı ayda iki kere izin kullanmış olmana rağmen düzenli kilo kaybetmeyi başarmış ve 67,6 kiloya kadar inmişsin. Bu zaten yarışma tarihindeki en düşük kilon.
Ne yazık ki izne ayrılıp yine uzun bir süre ara verince kilo alman kaçınılmaz olmuş.
Ocak 2018 de 71,2 kilo ile dönüş yapmışsın ve yeniden kilo vermeye başlamış iken Nisan ayında yeniden izne ayrılmışsın.
Oysa ne güzel tam da 68,3 kiloyu görmüşken.
Ve elbette kaçınılmaz son bir kez daha gerçekleşmiş ve izinden döndüğün Kasım 2018 tarihinde 72,8 kiloya yükselmişsin.
Güncel kilon ise 71,7 yani başlangıçtan bu yana sadece 2,7 kilo kaybetmişsin. Bu da toplam ağırlığının yaklaşık 4% üne tekabül ediyor.
Sonuç olarak; izne ayrılmayı bırakmadığın sürece kilo verme konusunda başarılı olamayacağını, daha doğrusu kilo vermeyi başardığın halde istikrar gösteremediğinden verdiğin kiloyu geri alacağını düşünüyorum.
Ki bu durum bana kalırsa kilo vermemekten çok daha kötü.
Bünyen için çok tehlikeli bir şey yapıyorsun.
Haddim olmayarak ya izne ayrılmadan bu işi bitirmeni ya da kilo verme macerasını sonlandırmanı öneriyorum. Bedenine yazık. Metabolizmana yazık.
Dilerim 2019 yılında hiç izne ayrılmadan hedefine ulaşana kadar devam edersin.
Merhaba ada81, ben de 2019itibari ile tekrar zayıflama serüvenime başlamayı planlıyorum, önden kendimi psikiolojik olarak hazırlamak için cuma yarışma gruplarını incelerken senin mesajına rastladım.Tesekkur ederim emeginize sağlık
Izinler bana yaramiyor cok haklisiniz.. ama kilo verme seruvenimde kendimi cok ac biraktim cok spor yaptim buna ragmen direnen bir metabolizmam var... yılmakmidir bilmiyorum pes ettigim cok donem oldu...67.6 kiloya düştüğüm donem deli gibi spor yapip kendimi cok ac biraktim yinede tarti yuzume anca bu kadar gülmüştü.... baskasi benim yaptigim diyeti yapsaydı erirdi buda benim motivasyonumu cok etkiledi...uzun sure batti balık yan gider mantigiyla devam ettim isin ilginç tarafi deli gibi yedim basladigim kiloyada donmedim.. baskasi olsa o yemeye eski ilk basladigi kiloya dönerdi.. tuhaf bir metam var
Endokrin uzmanina kadar gittim yinede bi çözüm bulamadim metama....
Bu yil insallah azimle kilo seruvenime devam edecem umarim metam buna izin verir...
Tekrardan emeginiz icin tesekkur ederimumarim bundan sonraki msjiniz adanin mezuniyeti olur
Ayrica krizantem icin cok tesekkür ederim.
Emegine saglik canim. Cok detayli bir inceleme olmus.Sürpriz Grafikler - 13
Sevgiliada81 ,
Yarışmamıza Haziran 2015 tarihinde 74,4 kilo ile gelmişsin.
Bir ay civarında yarışıp 72,1 kilo ile izne ayrılıp ondan sonra da 2016 Aralık ayına kadar ortalarda görünmemişsin.
Dönüşünü 76,8 kilo ile kayıt tarihinden de yüksek bir kilo ile yapmışsın.
2016 Aralık ile 2017 Haziran arasındaki altı ayda iki kere izin kullanmış olmana rağmen düzenli kilo kaybetmeyi başarmış ve 67,6 kiloya kadar inmişsin. Bu zaten yarışma tarihindeki en düşük kilon.
Ne yazık ki izne ayrılıp yine uzun bir süre ara verince kilo alman kaçınılmaz olmuş.
Ocak 2018 de 71,2 kilo ile dönüş yapmışsın ve yeniden kilo vermeye başlamış iken Nisan ayında yeniden izne ayrılmışsın.
Oysa ne güzel tam da 68,3 kiloyu görmüşken.
Ve elbette kaçınılmaz son bir kez daha gerçekleşmiş ve izinden döndüğün Kasım 2018 tarihinde 72,8 kiloya yükselmişsin.
Güncel kilon ise 71,7 yani başlangıçtan bu yana sadece 2,7 kilo kaybetmişsin. Bu da toplam ağırlığının yaklaşık 4% üne tekabül ediyor.
Sonuç olarak; izne ayrılmayı bırakmadığın sürece kilo verme konusunda başarılı olamayacağını, daha doğrusu kilo vermeyi başardığın halde istikrar gösteremediğinden verdiğin kiloyu geri alacağını düşünüyorum.
Ki bu durum bana kalırsa kilo vermemekten çok daha kötü.
Bünyen için çok tehlikeli bir şey yapıyorsun.
Haddim olmayarak ya izne ayrılmadan bu işi bitirmeni ya da kilo verme macerasını sonlandırmanı öneriyorum. Bedenine yazık. Metabolizmana yazık.
Dilerim 2019 yılında hiç izne ayrılmadan hedefine ulaşana kadar devam edersin.
Ellerine saglik. Cok sagol canim.Eki Görüntüle 2257494
SevgiliDeryaOnDiet
Yarışmamıza Temmuz 2017 tarihinde 78 kilo ile gelmişsin.
Dört ay süre ile yarışmış ve 65 kiloya inmişsin. Aslında mezuniyet hedefin 62 kilo imiş. Ama beklememiş ve Kasım 2017 tarihinde 65 kilo ile mezun olmuşsun.
Yaklaşık altı ay kadar sonra Haziran 2018 yılında, mezuniyet kilonun üstüne 3,7 kilo alarak geri dönmüşsün. Buna karşılık yeni hedefini 60 kilo olarak belirlemişsin.
Eki Görüntüle 2257495
Mezuniyet sonrası dönüp halen de yarışmakta olduğun yaklaşık 10 aylık sürede toplam 1,6 kilo verebilmişsin. Bu dönüşte aldığın kilonun yarısından bile az.
Oysa mezuniyetine sadece 4 ay gibi bir sürede 13 kilo vererek ulaşmıştın.
Eki Görüntüle 2257496
Detayları elbette bilemiyorum dolayısı ile yorumlarım sadece rakamsal verilere dayanabiliyor.
4 ayda 13 kilo veren biri sonrasında 10 ayda neden sadece 1,6 kilo verir?
Aklıma tek gelen bu 4 aylık dönemde x diyeti, x detoksu gibi zorlayıcı ve her bünyede farklı tepkilemelere yol açacak riskli yöntemler kullanıp belki de metabolizmanı bozmuş olman, bilemiyorum.
Çünkü mantıklı gelmiyor. Dilerim sağlık sorunun yoktur.
Sen dilersen bizlerle paylaşırsın nedenini. Ama görünen o ki şu anda kilo vermen çok yavaşlamış. 10 ayda 1,6 kilo demek; ayda yaklaşık 100 gram kilo vermek demek. Bu da 10 ayd bir bir porsiyon döner yesen geri alacağın bir kilo zaten.
Eki Görüntüle 2257498
2019 yılında en azından yaz mevsiminde hedefine kalan 7,1 kiloyu kiloyu vermiş olmanı dilerim.
Sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum.
çooook teşekkür ederim
SevgilitugbaFB
2018 yılının Şubat ayında, 77 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Beş ay süre ile yarıştın ve neredeyse toplamda 20 kilo verip, 57,8 kiloya inerek mezun oldun.
Yaklaşık altı ay kadar sonra, 2019 yılı Şubat ayında ne yazık ki verdiğin kilonun yarısından çoğunu almış olarak aramızda döndün.
2018 yılında mezun olduğunda kilon 57,8 iken, altı ay sonra dönüş kilon 69,1.
Yani 5 ayda verdiğin 20 kilonun 11 kilosunu 6 ayda geri aldın.
2019 yılında sadece 2 ay yarıştın ve Nisan ayında izne ayrıldın.
Bu kısa dönemde ise verdiğin toplam kilo yaklaşık olarak 4 kilo.
Eki Görüntüle 2292244
Nisan ayından bu yana da izinlisin. Dolayısı ile güncel kilonu bilmediğimden, verileri izne ayrılış kilon üzerinden toparlayabildim.
Dilerim 2018 yılında yakaladığın o muhteşem ivmeyi yeniden kazanabilirsin.
Neticede yarışmaya kayıt kilon olan 77 kilodan hala 12 kilo aşağıdasın. Yani toplam ağırlığının %16 sından zaten kurtuldun.
Eki Görüntüle 2292242
Bu avantajı kaybetmeden izin süreni daha fazla uzatmamanı akılcı buluyorum.
İzinler genelde olumsuz etkiliyor, bu hepimizin tecrübe ettiği bir şey.
Hedefine sadece 4,9 kilo var ve sen bunu en fazla 6 haftada verebilecek bir potansiyele sahipsin, ha'di tut ipin ucunu!
Eki Görüntüle 2292243
Sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum, önce izinden dönmen gerek tabii.
Cok tsk ederim. Emeginize saglik
SevgiliDream00
2019 yılının Haziran ayında 66 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Henüz 3 aydır bizimle olmana rağmen emin ve istikrarlı adımlarla hedefine doğru ilerliyorsun.
Eki Görüntüle 2304313
Yarıştığın süre çok kısa olduğu için biraz da olsa yorum yapabilmek adına, bugüne kadar hazırlamış olduğum grafiklerden farklı olarak senin kilonu etaplara göre yazdım.
En yüksek kiloyu sen de herkes gibi giriş yaptığın dönemde vermişsin.
Sonrasında ise en az kilo verdiğin etap 100 gr. kayıp ile 637. etap olmuş. Bunun sebebi muhtemelen bir önceki etapta 1 kilo kaybetmiş olmandır.
633. etapta ise ivmeyi biraz hızlandıran bir kilo kaybın olmuş: 1,2 kilo kaybetmişsin.
Grafiğin genel eğimine baktığımızda sert iniş ve çıkışlar yok, uyumlu ve dengeli bir kilo kaybı.
Hedefine ulaşmana ise sadece 1,3 kilo kalmış.
En kötü ihtimalle 2 hafta sonra mezun olursun. Ama son etapta 100 gr. kaybetmiş olduğunu hatırlarsak bu daha önce de olabilir.
Son bildirdiğin kiloya (59,3) göre vücut ağırlığının %10 undan kurtuldun, tebrikler.
Eki Görüntüle 2304312
Hedefine bir an önce ulaşmanı ve bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
Başarın için kocaman alkışlar!
Eline emeğine sağlık
Sevgiliervanazlim
2018 yılının Şubat ayında 85,5 kilo ile yarışmamıza katıldın. Nisan ayında tartı değişimi kaynaklı 1,8 kiloluk artışı hem kayıt hem de hedef kilona yansıttığım için grafiklerde kayıt kilosunu 87,3 olarak görüyorsun.
2018 yılında sadece 4 ay bizimleydin ve bu sürede 9,7 kilo kaybetmeyi başardın.
İstikrarlı gidiyordun ki bir bebeği dünyaya davet ettiğin için izne ayrıldın. Allah analı, babalı, sağlıklı bir hayat bağışlasın.
Eki Görüntüle 2539347
Doğum sonrası yeniden aramıza geldiğinde aradan yaklaşık 15 ay geçmişti.
Doğum öncesi verdiğin 9,7 kilonun 7,5 kilosunu geri almıştın aramıza döndüğünde.
Ama hala kayıt kilondan aşağıdaydın. Ki bu da bana kalırsa, zayıflamaya yönelik irade ve isteğini ortaya koyuyor.
Dönüşünden bu yana geçen 2 ayda 2,5 kilo verebilmişsin.
Son bildirdiğin kiloya (82,6) göre vücut ağırlığının %5 indan kurtuldun, tebrikler.
Hedefine ulaşmana 10,8 kilo kalmış. Ayda ortalama 2 kilo vermeyi hedeflersen yeni yılın başlarında ulaşmış olursun.
Eki Görüntüle 2539348
Hedefine bir an önce ulaşmanı ve bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
O azim yine sende canımEline emeğine sağlıkçok teşekkür ediyorum ne güzel kilo vermişim zamanın da az gitmiş ama gitmiş yeni yıla yeni bir ben armağan etmek için 3. Takımla devam ediyorum ☺ sahgull kaptanımın emeği büyük Lusi sleepy angel Sismaniye Hepfitim desteklerini her zaman hissettiğim canım takımım hep birlikte mezun olacağız bu takımdan
Tesekkur ederim kaptanim
SevgiliHepfitim
2017 yılının Aralık ayında 109 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Eki Görüntüle 2547634
Kayıt tarihinden bugüne kadar olan grafiğe baktığımızda istikrarlı kilo vermeyi başardığını görüyoruz.
Sadece iki kez kilo almışsın, biri Temmuz 2018 de 1,1 kilo diğeri de Aralık 2018 de 500 gr.
2019 yılında ise kilo verme hızın yavaşlamış.
Bugüne kadar verdiğin 27,3 kilonun 21,9 kilosunu 2018 yılında vermişsin.
2019 yılında verdiğin kilo ise toplam 5,4.
Tabii bunda takım olarak izne ayrılmış ve yaklaşık 3 aylık süreyi yarışma ortamından uzak geçirmiş olmanın etkisi var. Yine de buna rağmen kilo almamış olman büyük başarı, tebrikler!
Son bildirdiğin kiloya (81,7) göre vücut ağırlığının %25 inden kurtuldun, tebrikler.
Eki Görüntüle 2547635
72 kilo olan hedefine ulaşmana yaklaşık 10 kilo kalmış ki bu, bugüne kadar verdiğin kilonun yarısından bile az.
Ellerinize sağlık
Sevgili @DilaBg
2016 yılının Mart ayında 70,8 kilo ile yarışmamıza katıldın.
İzne ayrıldığın Ağustos ayına kadar geçen yaklaşık 5 ay içinde ufak iniş çıkışlar olsa da 9,5 kilo vermeyi başarmışsın.
İzne ayrılışın Ağustos 2016, kilon 61,4.
İzinden dönüşün Ağustos 2019, kilon 69,5.
İzinli kaldığın süre üç yıl, aldığın kilo ise 8,1.
Eki Görüntüle 2556636
Kaba bir hesapla yarışmada iken 5 ayda verdiğin kiloyu, izinde olduğun üç yılda geri almışsın.
Yine de yarışmaya dönüş kilon, yarışmaya kayıt kilondan aşağıda.
2019 yılında verdiğin kilo ise toplam 5,4.
Bizimle yeniden beraber olduğundan bu yana geçen yaklaşık 4 ay içinde 7,5 kilo verebilmişsin.
Bu da kiloyu kontrol edebildiğini, istediğinde yapabildiğini gösteren yeterli bir kanıt bana kalırsa.
Son bildirdiğin kiloya (62) göre vücut ağırlığının %12 sinden kurtuldun, tebrikler.
Eki Görüntüle 2556637
57 kilo olan hedefine ulaşmana sadece 5 kilo kalmış, yolun çoğunu yürümüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?