Grace Kelly

gercekten ne kadar zarif,ne kadar duru bir güzellikmis.herseyiyle mükemmelmis.yüzü,vücudu bir icim su.

gelmiş geçmiş en güzel kadın, doğuştan prenses.. zerafetiyle, eşsiz stiliyle hiçbir zaman unutulmayan zamansız güzellik.insanın baktıkça bakacağı geliyo fotoğraflarına bu muhteşem kadının..

gelinliği harika
4 martta NTV de Olağanüstü Kadınlar belgeselinde hayatı yayınlandı. muhteşem bi kadın ve güçlü

gelinliği harika
4 martta NTV de Olağanüstü Kadınlar belgeselinde hayatı yayınlandı. muhteşem bi kadın ve güçlü

bunu gördüğüm iyi oldu.ben izleyemedim araştırcam nette umarım bulur ben de izlerim.geçenlerde Trt türk teydi sanırım Kentler ve gölgeler programında Grace Kelly nin Hollywood hayatı ve daha sonrasında Monako prensesi olarak sürdürdüğü hayatında kesitler anlatılıyodu Monako da. ben çok beğendim tavsiye ederim herkese.

Ne kadar hoş ne kadar güzel bir kadınmış
Asil ve zarif...

gelmiş geçmiş en güzel kadın

Eklentiler

• $YVPFUWCAFWRCPWCABBBEJ1CAWIT8P7CAPQ40CVCAB0SGNQCA2I6ETNCAZWBPKRCAZFIKF3CAR7X2LCCAG50FS0CAJUID...webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $grace-kelly-1].webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $kelly-grace-photo-grace-kelly-6231551[1].webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…