Gözyaşlarım Dururdu Sen Silince

bebekpatigi

~...Küçük Kadın..~
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
278
0
26
32
Ankara
Bu gün doymak bilmiyorum sana neden böyle?
Bugün Niye Böyle Birgün!
Cevap?
Ben söyleyeyim bugün kendime sorduğum sorularıma cevap senmişsin meğer.
Zaman ne çabuk geçmiş oysa ben daha evet daha sana hiç doyamadım.Yok yok… kötü bir şey değil merak etme okursan üzülme sen, kıyamam.
Daha beter ayrılıklarda var bilirim.Şükürler olsun öyle bir dert değil benimkisi.Daha farklı…En derinde… ne çok acı ne çok tatlı. Nasılmı? Ağlıyorsun ama mecbursun yapmaya , elinde sonunda olucak bir anı beklemek gibi…
Duruyorum sana bakıyorum gözlerim doluyor sonra usul usul gitmeye hazırlanıyorum.Ağladığımı görmemen için bugün kendime başka bir yer seçtim.Hani o sofra bezini çırptığımız balkon varya orada ağladım bugünde.Çok iyi bir yer değil ama enazından görmüyorsun bu bana yeter.
Meğer ne çok işlemişsin içime sen gelip geçici hayatımın kalıcı kahramanısın…
Yaralarımın ilacı,karanlık gecelerimin ayısın…Kimi zaman çölleşen duygularıma yağmurlar yağdıran mucizemsin.
Seninle varya… seninle kilo almak bile dert gelmiyor.Geceleri yediğimiz yiyecekler,izlediğimiz filmler,öğlenlere kadar uyuduğumuz uykular nasılda keyif vericiymiş.
Sana, bugün artık bana iyi davranma dedim… nekadar aptalım özürdilerim.Bu sadece zorlaştırıyor ama ne yapayım gün geçtikçe fark ettim dahada içime işliyorsun.İş ciddiye binince ayrılık vakti gelip kapımızı çalınca off off şu zamanı durduramıyorsun birtek.Yine bir gün daha gitti.
Derdimiz neydiki ayrılığı getirdim ben.Ama ayrılık hayatın bir parçasıymış.Hani bir bebek doğarken anne karnındaki sıcak dokuz aylık yuvasından ayrılması zor gelir ,sonra o bebek anne kucağında büyür oradanda ayrılır,elini tutar büyür serpilir ve daha sonraları o bebek kendi yuvasının ayrılığını oluşturur… yani kendi bebeğini. hayatın anlamı buymuş.
Evet güneşim,bende kendi yuvamın ayrılığını oluşturmaya gideceğim zaman bitiyor neyapalım.Allah başka dertler vermesin bakma sen ağladığıma onlar güzel anlar değilmi?Yine silersin değilmi gözyaşlarımı? Silersin silersin…Ana gibi yar olmaz bilirim.
Hem giderim hem ağlarım atalarımız doğru demiş beyaz gülüm.
Ben şimdi yanına geleceğim.Sen yine o televizyon karşısında uyuklarken sarılıp öpeceğim.Daha değil ama uzunda zamanımız yok fırsatları değerlendireyim.İstanbul, beni içine çekmeden bu küçük kasabamızda seni öpüp koklayabileyim.
Bende seni kendime rehber edineceğim hayatımda.
Allah senin gibi bir anne olmayı nasip eder inşallah banada.Dünya tatlısı (Fatma’m)…
Seni çok ama çok seviyorum ANNEM.
:nazar:

[video=youtube;wW4bzD4ugfo]http://www.youtube.com/watch?v=wW4bzD4ugfo&playnext=1&list=PL4A6217C6E6AB1845&feature=results_main[/video]

Back