Kızlar merhaba ; Merak ettiğim daha doğrusu bu davranışa karşı nasıl bir tepki vermemin doğru olacağı konusunda kafamda soru işaretleri var ..Konu şöyle: Kayınvalidem ve görümcem ne zaman bize gelseler mutlaka 1 yada 2 kere kendi aralarında fısır fısır konuşurlar ve benim görmediğimi düşünürler. En son yine bize geldiklerinde , kayınvalidem görümcemi başka odaya çağırıp fısır fısır birşeyler söyledi .Eğitimli ve kültürlü olduğunu her fırsatta belirten kayınvalidem bu davranışını genelde sergiler .Görümcem bana kendisi ile ilgili birşeyler anlatırken gözümün önümde ,görümcemi susması için dürtmeye bile çalışır .. Ama kızlar komik olan ne biliyormusunuz : her fırsatta beni kızı gibi gördüğünü söyler . Ben ne yaparım , ne onu annem gibi gördüğümü söyler, ne de öyle davranırım ..Birdaha böyle bir davranışla karşılaşırsam sizce nasıl davranmalıyım ???Şİmdiden teşekkürler kızlar...
deli olurum ben böyle şeye...
madem sizi kızı gibi görüyor, başka bir konu olsa bile kendi kızıyla fısıldaştığını sizinle paylaşsın..
ne acayip insanlar var yaa..
benim de bir arkadaşım öylee...
biyere gitsek ev sahibinin hakkında olmasa bile fısır fısır konuşur, diziyle vurur, dürter...çok utanırım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?