• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözün önünde uçuşan noktalar görenler var mı

senscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
3
0
1
29
Bir süredir gözümün onunde ozellikle ısıkta ucusan noktalar goruyorum.boyle.bir seyi olan varmi ya da uzun süredir yasayan var mi bir sıkıntıya neden oldumu korkuyorum ne olacagini bilmiyorum yaşayan varsa yardimci olun lutfen☹️

tansiyon kaynaklı olabiliyor diye biliyorum

Tansiyon da sebeplerden biri evet ama Doktor göz icindeki sıvıdan dolayı oldugunu soyledi ama ilerleyen surecte gormeyle ilgili problem olustururmu diye endiseliyim bu sureci yasayaan vardir belki

Bu tamamen göz içinde olan sıvı proteinlerle ilgili olan bir durum. Gözünde şimşek çakması görürsen ya da kar yağması manzarası görürsen sıkıntı

Evet ben varım çok uzun zamandır var bununla yaşamayı öğrendim tansiyonla alakası yok gözle alakalı bı durummuş

Bir süredir gözümün onunde ozellikle ısıkta ucusan noktalar goruyorum.boyle.bir seyi olan varmi ya da uzun süredir yasayan var mi bir sıkıntıya neden oldumu korkuyorum ne olacagini bilmiyorum yaşayan varsa yardimci olun lutfen☹️
bende de olduğu oluyor ama hiç bu kadar ciddiye almamıştım doğrusu. neden oluyormuş acaba?

Back