Gözümün etrafında yağ bezeleri...

Theta_eta

Dünya döndükçe...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
138
0
Merhaba göz kapaklarımda küçük küçük yağ bezeleri çıkmıştı zamanla büyümeye başlayınca doktora gittim ameliyatla aldılar,aradan 1 ay geçmedi 2 gözümün altında yine çıktılar.ŞİMDİ DOKTORA GİTMEYE DE KORKUYORUM BURAYA DA AMELİYAT YAPACAKLAR YİNE DİKİŞ ATACAKLAR VE YİNE GÖZÜMÜN ETRAFINDA BİR YERLERDE YİNE ÇIKACAK.bUNA KESİN ÇÖZÜM YOK MU LÜTFEN YARDIM EDİN GİTTİKÇE BÜYÜMEYE BAŞLADILAR...

bugün bunun için doktora gittim. ama küçüktü fazla büyük değil. sivilce için bir krem verdi
bunu iki üç kez sür soy dedi
o inceltir dedi sonra iğneyle aç hafif sıkarak çıkar dedi.hem çok az acıdı hemde ne morardı ne de şişti. ufak bir kızarıklık oldu iğneyle deldiğim yerde o kadar..

benim gittigim doktor hiç ilaç falan vermemişti direk ameliyata almıstı tamam oyle buyuk bir ameliyat değildi ama anestezi falan yapıldı.tekrar çıkması kötü oldu sivilce buyuklugunde bunlarda senin doktor hangi kremi verdi adı nedir? ben kendim cıkarmayı denedim ama çok hassas bolgede ince deri üzerinde cok acıyor ugrasınca.forumda guzellik merkezinde aldıranlar da olmus bir de ona bakacagım.

bende öyle düşünüyordum iyi ki önce dr gitmişim kendim şipşak hallettim vallahi. bak ilk önce sabunladım yıkadım kuruladım.daha sonra isotrexin diye bir krem verdi oonu sürdüm çok az ama yaydırmadım nokta halinde 10 dk bekledim soydum. bi daha sürdüm gene bekledim gene soydum 3 kez tekrarladım. bir enjektör aççtım iğnesiyle orayı hafif hafif kaldırdım. açılına sıktım çok az çıktı. dr dedi ki olunca bekle büyür zor olur. benimki de sivilce kadardı.

offf ben çok korkuyorum elleyemiyorum bile krem kullanıp bi bakacağım çok teşekkür ederim arkadasım.senin geçti mi şimdi inşallah tekrar çıkmaz.

canım korkma ya dediğimi dene bak benim de canım tatlıdır çok az acıdı inan ki. tekrar çıkmaz inşallah ama çıkarsa çıksın
yalnız bir kolesterol ölçtür derim sık tekrarlaması kolesterol belirtisiymiş.

ölçtürdüm canım birşey çıkmadı hayır aslında agrısından sızısından korkmuyorum ama yaparken elim bir titrese iğne gözüme girer hemen gözümün dibinde çünkü ondan korkuyorum.Ama yine bir cesaret gelirse yaparım bakacagım sabah.nasıl bunun caresi olmuyor anlamıyorum nelere care buldular buna bulamıyorlar,doktor bile birsey yapamıyor,alıyor ama sonra ne yapmak gerektigini soylemiyor,yaglı yemiyorum makyajı neredeyse az yapmaya basladım yine de gittigi yok,offf yaaaaaaa

Bendede olmuşdu güzellik merkezinde yaktırmışdım yaktırdığında aynı yerde birdaha çıkmaz ama tabi senin gözüne ne kadar yakın bilmiyorum

bi güzellik merkezine gidip konussam iyi olacak, gözpınarının altında hemen insallah çözüm olur,geçmiş olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…