Gözümde Şalazyon varmış

"redantidote " ; şalazyon ile ilgili özelden yazdıgın mesaja yanıt veremiyorum , çünkü özel mesajın kapalı ...
bilgine

kızlar bende daha önce bi konu açmıştım..sol gözümde yanma ve batma oluyo 2 tane damla kullanınca geçiyo fakat sonra tekrarlıyo..dünden beri yine aynı problem var..lens kullanıyorum aynı zamanda..lensimi taktığım anda batma hissi geçiyo..göz kapağımda çok az şişlik var..yarın için randevu aldım doktorumdan bakalım ne teşhis koyucak

kelebekçik, benimde sol gözümde şişlik var , özellikle yorgunluk ve uykusuzlukta daha cok belli oluyor , ama öyle alınıcak bir kitle büyüklüğünde değil , tamamiylede gecmiyor napıcagımı bilmiyorum...sanki sol göz kapagım daha asagıda duruyor gibi .. sen gittiğin doktor teşhisi konusunda benide bilgilendirirsen sevinrim.

kızlar sanırım benim gözümde çıkan şeyde şalazyon. 1 buçuk aya yakındır var geçer dedim önemsemedim ama gittikçe büyüyor. sol gözümde biri büyük diğeri küçük olmak üzere 2 tane: sağ gözümde de kirpiğimin ucunda çıktı napcam bilmiyorum sanırım büyük olan kitle cerrahi müdahele gerektiren nitelikte. neler kullandınız merhem, hap, damla olarak

arkadaşlar bence operasyona gerek yok çünkü operasyınla alınsa bile tekrar çıkma ihtimali çok yüksek gözlerinize iyi bakmazsınız, iki gözümde vardı doktor hemen bunarı alalım dedi, nette baya araştırdım vazgeçtim operasyondan, ılık pamukla masaj yaptım tabi damla da kullandım, biri bir haftada kayboldu, diğeri ise yaklaşık bir senedir var, bazen küçülüyor bazen kızarıyor falan, üşendiğim için masaj yapmıyordum, iki haftadır çayla masaj yaptım bastırarak, ılık çayla, ve şu an tamamen yok oldu, boşuna aldırmayın derim ben, birde göz altına kalem çekmeyin bir süre bence bende işe yaradı

Merhaba 15 aylık oğlumda da çıktı iki tane damla verdi ılık su ile sil dedi ama çok mesaj gördüm geçmez ameliyat gerekli diye üçüncü gün ilaç kullanimimda ama daha da sis gibi geliyo sizinkisi kaç güne iyileşti acaba

Merhaba tekrardan ameliyat oldunuz mu merak ettim oğlumda da çıktı ameliyat ettirmek istemiyorum da

Bende geçen hafta çıkmıştı. İlk fark ettiğim andan itibaren günde 3-4 kere, 20 dk, papatya, kekik, rezene evde bunlardan hangisi varsa sıcak pansuman yaptım . Ardından bastıra bastıra parmağımla masaj yaptım . Günde birkac kere de bebe şampuanı ile yıkadım (sonradan bıraktım çünkü gözümün ici çok kızardı) bir haftaya geçti şükür. Daha önce bunları yapmadım kistlesti ve ameliyat olmak zorunda kalmıştım

Goz doktoruna git kuzum merak etme herseye hemen ameliyat demezler damla , antibiyotik vs denerler gecmezse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…