Gözümde Şalazyon varmış

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
96
35
Kocaeli
kızlar pazartesı gunu uyandıgımda goz kapagıın altında kızrıklık ve agrı wardı 2 gundur baya şişti başta arpacık zannettık doktora gıttım bugun ama şalazyon tanısı koydu antıbıyotık damla we pomad werdı eger ıkı hafta ıcınde gecmezse amelıyatla alınması gerektiğini soledi aranızda böle bişey yaşayan bu ameliyatı olan war mı ? internetten de araştırdım bıraz amelıyat bıle değilmiş aslında 5 dk falan dsuruomus ama ben ıgneden bıle korkarım bıde gozume yapıcaklar senağlama yanı ama inşallah ılaçlarla gecer :Saruboceq:

Bende de bir ara çıkmıştı yanlız benımkı beze şeklindeydi içten çok küçüktü benımki direk ameliyatla alındı kısa sürüyor yanlız benım ordaki doku çok sertleştiği için uzun sürmüştü seninki herhalde ilk evrede olduğu için ilaç verilmiş korkma geçer ameliyatda göz kapaklarını bir alet var onla açtırıyorlar o bölgeyi alıyorlar 3 gün boyunca gözünü sargı beziyle kapıtıyorsun korkma basıt bir operasyon

tesekur ederım kızlar saolun ıyı dusunmek gerek hep benımkı daha yenı oldu aslında nasıl oldugunuda anlamadımkı sabah bı kalktım agrıodu hafıften sonra ole şişti zaten gozlerımde problem war arda batma we agrı yapıo ben ole zannettım basta oyuzden 2 gun bekledım inşallah gecer destegınız ıcın cok tesekur :asigim:

kızlar dedıgınız gıbı gozum iyileşio ıyı geldı ılaclar :sm_cool:

canım bi 2hafta öncede bende aynı sorunla karşılaştım birgünde gözümün altı şişti içinde kist oluşmuş dedi doktor geçmesse alırıs dedi ama 2haftayı bulmadan iaçlarla geçti seninde geçer inşallah

ilaçlar iyi geldi demişsin sevindim. umarım operasyona gerek kalmadan iyileşirsin. :1rolleyes:

kızlar cok saolun ıyılestı gozum Allah'a cok sukur ama ılaclarımı kullanıyorum hala 1 hafta dolması gerekıo carsamba gunu bırakıcam ılaclarımı
ilaç ismi konusunda bılmırum sorun olmuodur heralde ısımlerını gonderyım burcinn netira ve efemoline ısımlı ıkı damla kullanıyorum bıde terramycin goz pomadı

off canım ya ben ameliyat oldm ama geçmedi tekrarlaı napcagımı bılmıorum offfo ffff :S tekrar gitmekten korkuorum işte doktora offf

ilaç ismi konusunda bılmırum sorun olmuodur heralde ısımlerını gonderyım burcinn netira ve efemoline ısımlı ıkı damla kullanıyorum bıde terramycin goz pomadı
merhaba arkadaşım benimde göz kapağımda şalazyon çıktı yaklaşım 3-4 aydır var doktora gittim geç kalmışsın almamız lazım ama istersen ilacıda dene bi dedi verdiği damla ve kremi 15 gündür kullanıyorum ama hiçbi fayda etmedi ameliyattanda çok korkuyorum son çare olarak senin ilaçlarınıda kullanmak istiyorum belki bir umut=( mümkünse günde ne kadar ne şekilde kullanıldığını yazarmısın?

kızlar sizde gelişme oldumu .. sanırım bende de aynı sorun var henüz doktora gitmedim : (

arkadaşlar gerçekten hiiiiiiç korkulacak birşey yok.ben de çok korkarak gittim doktora 16 nisanda hatta ameliyata giderken çok panik oldum acaba vazgeçsem mi diye düşündüm ama iyiki olmuşum diyorum şimdi, boşuna 1,5 yıl bekledim.çok basit ve acısız bir ameliyat.

ben hala ameliyatsız nasıl gecirebilirm diye düşünüyorum .. cünkü bende öyle cok şişlik yok hatta başkaları hiç farketmiyor bile , belki doktor birsey yok almayalım diycek .. ama işte ben takıntılıyım aynaya bakınca farkediyorum .. bir göz kapagım daha şiş diye .cok hafif ama olsun : (

kaydirigubbakcemile3
canım aslında görüntüden çok önemli olan görme bozukluğu yapması, görme bozukluğunu doktora gidince farkettim. doktor ameliyattan önce gözlük taktı, görme bozukluğu olup olmadığına baktı. ben kendimden emin bozukluk yok demiştim ama gözlük takınca fark ettim. şalazyon olan gözüm bulanık gördü. en azından göz muayenesi olmanda fayda var. hiiiç korkmana gerek de yok. kaydirigubbakcemile3

bende sol göz kapağımdan aldırmıştım ama o nasıl bir ağrıydı anlatamam sağ gözümü açmam bile sol gözümü ağrıtıyordu, ve şimdi yine var ve ben tekrar onları aldırmaktan korkuyorum

canım benim gözlerim zaten bozuk . o yüzden ayrımına varamam : ) 4.25 miyopum kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar benimde göz kapağında çıktı ,.aldıran arkadaşlar varmı acaba çirikin bir görüntü oluyo birazda korkuyorum açıkcası sinirsel kollestrolde yaparmış tam bir bilgim yok ama huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…