merhaba arkadaşım benimde göz kapağımda şalazyon çıktı yaklaşım 3-4 aydır var doktora gittim geç kalmışsın almamız lazım ama istersen ilacıda dene bi dedi verdiği damla ve kremi 15 gündür kullanıyorum ama hiçbi fayda etmedi ameliyattanda çok korkuyorum son çare olarak senin ilaçlarınıda kullanmak istiyorum belki bir umut=( mümkünse günde ne kadar ne şekilde kullanıldığını yazarmısın?ilaç ismi konusunda bılmırum sorun olmuodur heralde ısımlerını gonderyım burcinn netira ve efemoline ısımlı ıkı damla kullanıyorum bıde terramycin goz pomadı
arkadaşlar gerçekten hiiiiiiç korkulacak birşey yok.ben de çok korkarak gittim doktora 16 nisanda hatta ameliyata giderken çok panik oldum acaba vazgeçsem mi diye düşündüm ama iyiki olmuşum diyorum şimdi, boşuna 1,5 yıl bekledim.çok basit ve acısız bir ameliyat.
ben hala ameliyatsız nasıl gecirebilirm diye düşünüyorum .. cünkü bende öyle cok şişlik yok hatta başkaları hiç farketmiyor bile , belki doktor birsey yok almayalım diycek .. ama işte ben takıntılıyım aynaya bakınca farkediyorum .. bir göz kapagım daha şiş diye .cok hafif ama olsun : (
kaydirigubbakcemile3
canım aslında görüntüden çok önemli olan görme bozukluğu yapması, görme bozukluğunu doktora gidince farkettim. doktor ameliyattan önce gözlük taktı, görme bozukluğu olup olmadığına baktı. ben kendimden emin bozukluk yok demiştim ama gözlük takınca fark ettim. şalazyon olan gözüm bulanık gördü. en azından göz muayenesi olmanda fayda var. hiiiç korkmana gerek de yok. kaydirigubbakcemile3
canım benim gözlerim zaten bozuk . o yüzden ayrımına varamam : ) 4.25 miyopum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?