Gözüm için öneriye ihtiyacım var

Aslibkrx

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
80
40
24
Merhaba arkadaşlar bugün size başıma gelen ve artık yeter dediğim bir sağlık srunmdan bahsedeceğim benim 2 ay önce gözümü camdaki ışık yansıması aldı o günden sonra başıma gelmeyen kalmadı ilk hafta haleler gördüm ışığa karşı hassasiyet oluştu güneşli havalarda dışarıya çıkamıyorum her şey çok parlak geliyor her şey gözümde iz bırakıyor bazen uzun süre bir nesneye bakayım bir saniyeden az şeklini görüyorum gitmediğim doktor kalmadı ama bir şey yok diyorlar bıktım iki aydır ölü gibiyim vampir hayatı yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın en azından son bir şans burda bel ki benzer belirtiler yaşayanlar vardır diye şansımı deneyeceğim

Merhabalar. Aynısını yaşıyorum ben hem de uzun zamandır. Ama ben katarakt ameliyatı oldum. Ondan sonra başladı bu şikayetler bazen bir şey gözümü alsa onun rengi uzun zaman gözümde kalıyor sadece bu sorun da yok ben de bir sürü sorunu var ama bu onlardan bir tanesi. Doktorlar göz arkasına baktı mi nasıl muayene ettiler

Bende 3.5 miyop ve astigmatım daha dün yeşil bir alana baktım , sona yola baktım ve yemyeşil yol devam etti :) dedim bu nedir ya tek benim mi başıma geliyor acaba diye .. Işık güneş düşmanı mesela bazen bende görüntünün yarısı olur yarısı olmaz , migren aurası gibi.. Işık karşıdan vururken karşındakinin yüzünü vs bi
Tuhaf görürüm … bir de ne bileyim tam tarif edemiyorum ama sanki daha fazla görmem gerekiyor ama ben göremiyor gibi
Hissediyorum :))

Merhaba göz tansiyonunuz ölçüldü mü hiç? Işığa aşırı duyarlılık göz tansiyonu belirtilerindendir ama başka şeyler de olabilir tabi Bi değerlendirin önerimi

Doktora gittiniz mi. Ne diyorlar bu duruma merak ettim. Ben de aynısını yaşıyorum

Bende de başka belirtiler var mesela aşırı ışık hassasiyeti her şey parlıyor güneş ışığı cama neye yansısa gözümde iz yapıyor 3 ayrı doktor baktı sorun yok birde üstüme lyme hastalığına yakalandım doktorlar farketmediği için şimdi bir de bunla uğraşıyorym

bana da benzeri olmuştu. ışık alarak başlamamıştı ama ışığa bakamaz olmuştum, benimkinde inanılmaz acı da vardı. ama sizinki gibi gözümde önceki baktığım kalmıyordu, ışık gözüme batıyordu yani oyle söyliyim. cok iyi bi göz hastanesine gittim ama ben yurtdışındayım.
orda bile ile cok zor teşhis kondu. göründüğüm doktor bi teşhis koydu ilaç yazdı ertesi gün geçmedi, meslektaşına gösterdi, korneamın epidermisi yırtılmış ama mikroskobik şeyler bunlar tabi.
bikaç doktora gittiniz mi? ilk doktor göremedi mesela bende de, doktordan doktora fark ediyor tabiki.

Acı yok beyaz ışık belirtim gitti sadece insanlara bakınca izleri kalıyor kısa süre bide güneş ışığı neye isabet etse hani parlaklık olur ya yansıması ben ona ne zaman baksam iz bırakıyor 3 ayrı doktora gözüktüm özelde dâhi bir ton test yapıldı yok sorun yok ama ben artık dışarı çıkamz oldum

A vitamininize baktırın büyük ihtimal o düşüktür bende de çok düşük baktığım ışıklar gözümde kalıyor a vitamini bakmıyor doktorlar isteyin

A vitamininize baktırın büyük ihtimal o düşüktür bende de çok düşük baktığım ışıklar gözümde kalıyor a vitamini bakmıyor doktorlar isteyin
Kullandım 3 ayrı vitamin kullandım sanırım daha da kullanmam gerek aşırı retina yorgunluğu olsa gerek şimdi gözlerim akşam daha iyi görüyor ışık kırılmıyor tek sıkıntım sabah ki güneş ışığı

Gözünüzün güneş alerjisi de olabilir bilemedim çok geçmiş olsun

Lyme hastalığı ne oluyor gecmis olsun

Lyme hastalığı ne oluyor gecmis olsun
Böcek ya da Keneden geliyor Türkiye'de bir çok vaka var ama bilmiyorlar ben yurtta kaptım bataklık vardı yur yanında ama ilk baş teşhis edilemedi enfeksiyon ama çok yaygın ABD de şuan çok fazla vaka var Bella hadid Justin Bieber gibi ünlülerde var bacağımda kocaman kırmızı mor iz oluştu bir ay o gitti o zaman kan testi alsalar sorun olmayacaktı ama Türkiye'de önemsenmediği için bilinemedi şimdi MS sanılan bir çok hasta lyme hastası bir tür pandemik hastalık yakalandığın an tüm organları etkiliyor 2. Evrede şöyle düşün ağrın var ama doktorlar bir şey yok diyor ama her yerin ağrıyor yüzde feç yürüme sorunu hastalığı araştır dikkat et ormanlık yerlerde erken teşhis hayat kurtarır yoksa sonra kapı kapı benim gibi paralı doktorların eline düşersin

Durumunuzuz nasıl bende de Lyme var

Ben de Lyme hastasıyım daha öncesinde MS dendi. Bu sefer de atak geçirdim gözüm az görüyor umarım düzelir. Siz nasılsınız

Geçmiş olsun durumunuz nasıl tedavi nasıl ilerliyor ben de lymedan şüpheleniyorum 10-15 yıl önce kene ısırmıştı. Test yaptırmaya da korkuyorum lyme çıkarsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…