MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Sorum yok. Derdimi anlatmak istiyorum. Kızımın babaannesi geldi, hoş geldi. Yazın sorunlar yaşamıstık fakat elbet oğlu torunu için gelecek. Hatta az kalacaktı sorunlardan dolayı bahane bulduk biraz daha kalmaya ikna etti eşim. Burda oldugu sure boyunca bakiciya goturmeyecegim. Cocuklari hasta idi. Bu surede o cocuklar da benimki de iyilesir. Bakici calistigim yere yakin gidip bakabiliyorum cocuguma. Ev uzak. Oglenleri gelemiyorum su anda. Bakiciyla kurallar belirlemistik. Gunde bir kere tv , ogle uykusu, yemek duzeni vs. Cocugun duzeni var. Daha ilk gunu idi babaanne ile. Yemek yememis ve ogle uykusu olamamis. Bunlar benim icin sorun degil. Sorun aksama kadr cizgi film kanali acik durmus. Bunu bana eşim soyledi. Uzun sureli telefon gorusmeleri yapiyor. Cocuk 16 aylik telefonla konusurken ilgilenilmedigi icin sinirleniyor. Ben olabildigince kisa tutarim. Bakicida da ayni huy vardi, uyardim cocuk uyudugunda konusmaya ozen gosteriyor. Arayan olunca cocuk oldugunu soyleyip kisa tutuyor artik telefon konusmalarini. Ben yemegimi yapıp gidiyorum. Haftalik kadin geliyor. Ondan tek istedigim cocukla ilgilenmesi. Ama o mutfağa giriyor ve cikmak bilmiyor. Eşim huyu öyle diyor. Ben gorevlerimi yerine getirip fazla konusmuyorum. O da benimle konusmuyor. Oglu torunuyla iyi olsun, rahat etsin baska bir sey istemiyorum.
Akşamları da beraber yatıyorlar. En istemediğim şey fakat ona bile ses çıkarmadım. Hatta eşim istemedigimi bildigi icin gece uyanir seni uyandirir, diger odada yat istersen dedi annesine. Sorun degil dedi kizimin babaannesi. Israr etme sıkıntı yok dedim.
EKLEME : Kafama takılan bir konu daha var. Acaba biz yokken arkamdan konuşuyor mu diye merak ediyorum. Doğruca çocuğa soylemese bile cocuk telefon konusmalarindan duyuyordur. Ben elimden geldigince kizimin yaninda kimse hakkinda konusmamaya yani dedikodu etmemeye özen gösteriyorum.
Akşamları da beraber yatıyorlar. En istemediğim şey fakat ona bile ses çıkarmadım. Hatta eşim istemedigimi bildigi icin gece uyanir seni uyandirir, diger odada yat istersen dedi annesine. Sorun degil dedi kizimin babaannesi. Israr etme sıkıntı yok dedim.
EKLEME : Kafama takılan bir konu daha var. Acaba biz yokken arkamdan konuşuyor mu diye merak ediyorum. Doğruca çocuğa soylemese bile cocuk telefon konusmalarindan duyuyordur. Ben elimden geldigince kizimin yaninda kimse hakkinda konusmamaya yani dedikodu etmemeye özen gösteriyorum.
Son düzenleme: