Göznurum Seccadem

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
kızlar sabrın sonu selametmiş, 1 aydır bitirmek için uğraştım. itiraf etmeliyim ki son gunlerde hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Seccadeyi bitireyim diyede diğer butun işlerimi yarım yarım bıraktım :) Çok şukur bitti sonunda..
Siyah deri saten kumaş uzerine gumuş pul ve boncuklarla çalıştım. herşeyi ama herşeyi, desen çizimi dahil bana ait, baktıkça gururlanıyorum doğrusu...

sdc12620vy7.jpg

sdc12609hx2.jpg

sdc12618hp2.jpg

bu da kumaş deri saten uzerine kumaş boyama yaptığım seccadem

dsc08845.jpg

dsc08847.jpg

dsc08846.jpg

Son düzenleme:
hurremcim teşekkurler canım... bende siyah uzerine gumuşu çok yakıştırırım..farklı bir hava, farklı bir ağırlık katıyor işe

ellerine sağlık canım ,süper ötesi olmuş ,valla bravo

ellerine sağlık
kız çeyizleri için güzel bi seçenek

haklısın canım ben evlenirken böyle ceyizlik eşyalarım yoktu okul falan derken hiçbirşey yapamamıştım hatta o zamanlar önemsemezdim böyle şeyleri. işte bu yuzdende içimde uhde kalmıştır, şimdilerde sandık dolduruyorum surekli. benden geçti tabi ama kız kardeşim var o da benim gibi olmasın demi yerimseniben

ellerine sağlık canım ,süper ötesi olmuş ,valla bravo

çok teşekkur ederim tijencim Şeniz

ellerinize sağlık... çok güzel müthiş bişey olmuş seccadeniz...

Ellerine emeğine sağlık Sersoy79 gerçektende çok güzel olmuş hele birde insanın kendisine ait olan çizimleriyle birşeyler yapması dahada bir zevkli olur bende bu tür çalışmaları kızımın çeyizi için düşünüyorum boncuk işi de ayrı bir güzellik katmış seni tebrik ederim ve bu çalışmanı bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler...

Ellerine emeğine sağlık Sersoy79 gerçektende çok güzel olmuş hele birde insanın kendisine ait olan çizimleriyle birşeyler yapması dahada bir zevkli olur bende bu tür çalışmaları kızımın çeyizi için düşünüyorum boncuk işi de ayrı bir güzellik katmış seni tebrik ederim ve bu çalışmanı bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler...

canım çok teşekkurler... gerçektende insanın kendi urettiği şey pek bi kıymeli oluyor ama sizlerle paylaşamayacak kadar değil...

bu da kumaş deri saten uzerine kumaş boyama yaptığım seccadem

dsc08845.jpg

dsc08847.jpg

dsc08846.jpg

X