Gözlük fiyatı normal mi sizce

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.042
1.205
133
Eşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat

Eşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
Soz konusu numarali gozluk olunca her zaman daha ucuzu vardir.

Ata ile baslayan markaya bakmaliydi herseyden once, parasi rahatsiz ediyor belliki, baslikta bir tek ben rahatsiz oluyorum sanirim fazla para vermekten kdkdkdk

Gectigimiz ay ben gozluklerimi yeniledim, cerceve + cam (2 adet numaralı gozluk ve 1 adet numarali gunes gozlugu) 4 bin verdim, bu 4 binin 2500'i gunes gozlugu idi yani keyfi harcamaydi.

Normal bence de.
Eylül ayında ben 3500e aldım, aynı optikten aynı fiyatlı çerçeve ile arkadaşım 8000 ödedi cam vs farkı ile.
Başka bir arkadaşım 15 bin vermiş aralıkta.
6500 ortalamada kalıyor.
Ayy ne ara bu hale geldi piyasa alan var alamayan var

Daha ucuza halledilebilirdi. Ben de kısa süre önce gözlüğümü yeniledim. Ben çerçeveye çok para vermeyi tercih etmiyorum. Benim cam, çerçeveden daha pahalı tuttu. Çerçeve her bütçeye uygun var. Ben lens kullandığımdan çerçeveyi ucuz aldım. Markası ne çerçevesinin?

İki üç sene önce 3 küsür bin verdim. Bence normal. Ortalama bir marka çerçeve ve biraz özelliği olan cam alırsan hele de inceltme yapılıyor ise dereceden ötürü fiyat yükselir. Makul şu zamanın piyasası için

Devletin karşıladığı gözlük camı ve çerçevesini kimse kullanmıyor heralde diye düşünüyorum.

Atasun gerçekten çok iyi o konuda, her keseye göre seçenek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…