- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Bende begendigin bi canta vardi cnm siyah sade spor bi canta alicaksan verebilirimArkadaşlar ben,
GÖZLÜK - ÇANTA - FÖN MAK.- ÇEKET ÇEŞİTLERİ
Yazlık Şapka
...gibi ürünler arıyorum. Takasta ve satıyorum da iki konum var oradan seçip bu aradıklarımla takas yapabiliriz.
bende de bunlar var canım. hepsi iyi durumda. özelden yakın çekim foto atabilirim.Arkadaşlar ben,
Yazlık Şapka
...gibi ürünler arıyorum. Takasta ve satıyorum da iki konum var oradan seçip bu aradıklarımla takas yapabiliriz.
Takım ve en sondaki tekli ceket kaç beden acaba? Bir de siyah-beyaz çantanın kullanım durumunu öğrenebilir miyim?bende de bunlar var canım. hepsi iyi durumda. özelden yakın çekim foto atabilirim.
özelden mesaj attım canımTakım ve en sondaki tekli ceket kaç beden acaba? Bir de siyah-beyaz çantanın kullanım durumunu öğrenebilir miyim?
Arkadaşlar ben,
Yazlık Şapka
canım bende de bunlar var.Arkadaşlar ben,
Yazlık Şapka
Cnm istersen bende kuaforlerin kullandiklarindan fon makinesi var kutusunda.. az kullanildi.
ıkı gun once gelen bır makına var benım konuda bakabılırsınArkadaşlar ben,
Yazlık Şapka
Cnm istersen bende kuaforlerin kullandiklarindan fon makinesi var kutusunda.. az kullanildi.