- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Ceket derken kot ceket mi yoksa blazer mı?Arkadaşlar ben,
GÖZLÜK - ÇANTA - FÖN MAK.- ÇEKET ÇEŞİTLERİ
Yazlık Şapka
...gibi ürünler arıyorum. Takasta ve satıyorum da iki konum var oradan seçip bu aradıklarımla takas yapabiliriz.
Kot çeket. Blazer ve diger ceketlerde beden kollar tam uyusmayabiliyor. Yani spor tarzlar diyelim-Desdemot: 40998063 .!.:Ceket derken kot ceket mi yoksa blazer mı?
Sağol canım. benim elde taşınan değil omuza takılan çantaya ihtiyacım var.Slm canım bende de bu car sıfır begenırsen.konusuruz versace bırebır
gözlüğü beğendim ama sizde ki resmi görmek isterim.Bende de aşağıdaki 2 urun var. Gozlugun fotosunu netten aldim. Orjinal osse. Begenirseniz eve gecince detayli foto atarim. Cunku sol goz cercevesinde metalle plastik ayrilmisti yapistirilmisti, hafif de olsa belli oluyor.Eki Görüntüle 1529858 Eki Görüntüle 1529859
Canım lacivert olabilir. Başka yok mu? bir tane az takas için. Yine görüşürüz sen bakındaKonunuzda beğendiğim ürünler var takas yapmak istiyorum
Canım bende Rayban damla modeli var düşünür müsün?Hala arıyorum. Çantası gözlüğü olan yok mu. Takasa uyarım...
Lütfen faiş fiyatlara gözlük sunmayın bana...
sonuçta 2. el burası... bugün sıfır alsan yarın 2. el oluyor.
ben bakabilirim gözlüğün resmine...Canım bende Rayban damla modeli var düşünür müsün?
beğendiklerim var. ama dediğim gibi takas düşünenler teklif sunsun. siz takas?benimkilere bak istersen