• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlük alırken nasıl cam alsam karar veremedim

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Uzağı net göremiyorum ama derecem düşük. Yinede Dr gözlük yazınca aldım. Değişik filtreli gözlükler var. Ben sadece filtreli aldım.

Mavi filtreli varmış ışık hassasiyeti olanlar için PC ve telefon kullanırken iyi dedi kız. Ama bilmiyorum ben almadım ondan. Sonradan değişebilirim. Kullanan varsa fikir verebilir mi alsa mıydım? Uzağı göremiyorum ama Pc kullanırken onu kullansam daha mı iyi olur

Mavi ışık filtresi, ekranların aşırı parlaklığının gözü etkilemesini önler. Uzağı görüp görememenizle alakalı değil pek. Birçok aygıtın zaten şu an filtresi var yani isterseniz telefonda da mavi ışık filtresini açabilirsiniz gözlükte olmasa dahi. Benim gözlüğümde var filtre ve göz altını çok sarı gösteriyor içerisinde turunculuk barındırdığı için. Ama yormuyor gözü ekrana bakarken. Fotoğraflara baktım da en belli olan şu sanırım daha sarı göz altım fark ederseniz. Daha ışıklı bi ortamda daha belli oluyor. Siz bilirsiniz ekranda filtreniz yoksa gözlüğe ekletebilirsiniz.

IMG_20221029_083429.jpg

Uzağı net göremiyorum ama derecem düşük. Yinede Dr gözlük yazınca aldım. Değişik filtreli gözlükler var. Ben sadece filtreli aldım.

Mavi filtreli varmış ışık hassasiyeti olanlar için PC ve telefon kullanırken iyi dedi kız. Ama bilmiyorum ben almadım ondan. Sonradan değişebilirim. Kullanan varsa fikir verebilir mi alsa mıydım? Uzağı göremiyorum ama Pc kullanırken onu kullansam daha mı iyi olur
Benim de miyop+astigmat var yüksek derece gözlükte filitre var yeşil oluyor benim ki TV, bilgisayar vs için .

Back