Gözlerine lazer ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi?

merhaba :) bende günde 8-10 saat pc başındayım şu anlık bi sorun yok ama kuruluk az da olsa devam ediyor :)

teşekkürler cevap için :) bende muhasebeci olduğum için bu konuda çok kararsızım kuruluktan başka bir problem gerileme veya numara ilerleme felan oldumu? bikaç soru daha sormak istiyorum ama mesaj atamadım size burdan yazsam olurmu?

bende 3 hafta önce lazer oldum samsun dünyagözde çok memnunum suan arada agrım oluyor gözyası damlasını alınca geçiyor derecem 3 ay sonra belli olacak

tabiki sorabilirsin şu an kuruluk var derecesinde bi fark yok ama olmayacağı anlamına gelmez sanırım her an ilerleyebilir korkusu var ama şu anlık kuruluk dışında bir problem yok sürekli pc başında olduğumda da damlalardan kullanıyorum rahatlatıyor :)

lazer sonrası bilgisyar kullanımı olanların sıkıntı yaşadıklarını okudum bende çok kararsızım inşallah bende cesaret edip olurum sizin gibi çok fazla sorun yaşamam karar vermesi ne zormuş:)

Arkadaslar mrb. Bnde lazer goz ameliyati olmaya karar verdim. Artik gozlukten biktim. Ve lens takmak zor gelmeye basladi. Lens gozlerime batmaya basladi surekli daha dogrusu. İnternette yeni sistem wavefront diye bir yontem oldugunu gordum. Bu yontemi bilen ve bu yontemle ameliyat olanlar varsa yardimci olabilirler mi?? Özelden de msj atabilirler..

ben bu yöntemle ameliyat oldum agustos ayında ve son dk ya kadar türlü bahaneler uydurdum korkumdan şuan çok memnunum sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…