- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben lens takmayi denedigimde bu denli rahatsiz oluyordum o yuzden lens kullanamamistim. Lensi cikarinca geciyordu rahatliyordu gözlerim. Şimdi öyle bir durum da yok insallah çabucak geçer iki gözüm birden olsa daha da kötü olurdum bir tanesi çok sıkıntılı. Sağolun cevap verdiğiniz için.
Kimisi hiç etkilenmiyormus ama beni çok etkiledi. Gözlerim cok kuruyor batiyor çok rahatsizim. Yarın ameliyat olali bir hafta olacak. Sizin gozleriniz ne reaksiyon verir bilinmez. Sizin vesilenizle ben de sorayim kizlar sizin gozleriniz de boyle batiyor muydu kuruyup? Ne zaman geçer acep? Ozellikle bir gözüm beni rahatsız ediyor diğeri gayet iyi
Bende hic yanma batma olmadi ilk gun haricinde ama sg gozum bulanik goruodu hafifce oda kuruluktan oluyordu damlayi daha sık kullanmaya basladigmdada duzeldi o kdr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de var malesef geçer inşallah
Benimkisi bitmek üzere bitince bir de onu deneyeyim belki iyi gelirKizlar ben eyestil kullandim hic yanma batma olmadi tabi bundan mi kaynaklanior bilemem ama bi deneyin suni goz yasi damlasi bu bi zarari yok
Benimkisi bitmek üzere bitince bir de onu deneyeyim belki iyi gelir
Eyestil damlayi denesene ben onu hep kullaniorm surekli pcye bakmaktan kuruluk oluor ve bulanik goruorm die kullaniorm doktor ole solemisti memnunum.. yalniz bi sorum var surekli pc ve tlfna bakmaktan bulaniklik neyden kaynaklanior yani gozum tekrar miyop almaz dimi yani pcden filan kaynaklanior deilmi? Cok korkuorm tekrar bozulacak diye sizdede pcye baktiktn snra bulaniklik oluormu?
Pcye bakmaktan olabilir. Ben raporluyum pcye bakmiyorum henüz. Telefona bakarken de bulaniklik olmuyor. Benim kuruluk ve batmadan kaynakli agridan baska bir problemim yok. Soylediginiz damlayı deneyeceğim teşekkür ederim.
Alin size bendende bi sorugoz tembelligi olan kiside lazer ise yariyormu bilginiz varmi ?
Bu konuda hiçbir fikrim yok bilenler yazar inşallah :)
sizinki son sistem sanırım .ben 3 yıl önce yaptırmıştım , 2saat gözüm aktı ,yattım uyudum sonra herşey geçti bitti ,ne yanma ne bir şey ,cam gibi görüyordum ,benim dönemde çok sıkıntısı olan kuruluğu kanlanması olan da vardı ,sanırım gözün yapısıyla alakalı ,bazı gözler diğerlerine oranla daha hassas olabiliyor ...geçmiş olsun ..
Ben lazer yaptırdım 10 gün oldu. Gözümde hafif bi kanlanma oldu ve damla yapınca yanma oluyor normal mi acaba
Goz lazeri icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi kizlar dunya goz icin para icin hastalik cikariyo dediler yardimci olursaniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne marka kullanıyorsun bugüne kadar çok çeşitini kullandım ama bu dr.umun yazdığı çok iyi geldi bana, en az bir iki saat etkisi geçmiyor hatta unutuyorum düzenli kullanmayı kuruluğu hissediyorum ondan sonra damlatıyorum sürekli bilgisayar başındayım üstelik, bende kalan arada bir bulanık görüntü onu da sürekli pc ye bakmaktan kaynaklıdır diye düşünüyorum, görüşümde sıkıntı yok ama kuru göz berbat bir şey :2:
merhaba :) bende günde 8-10 saat pc başındayım şu anlık bi sorun yok ama kuruluk az da olsa devam ediyor :)Eda hanım merhaba lazer ameliyatı sonrası bilgisayar kullanımı olduğu zaman sorun yaşıyor musunuz bende olmayı düşünüyorum fakat işim gereği hep bilgisayar başındayım bilgi verirseniz çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?