Gözlerine lazer ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi?

başkalarının mis gibi kullandığı lensi en fazla 2 saat tutabiliyordum gözümde resmen gözüm çatlayacak sanıyordum kuruluktan rica ederim canım bir hafta öndeyim senden gelişme olursa yazarım :)

Bende hic yanma batma olmadi ilk gun haricinde ama sg gozum bulanik goruodu hafifce oda kuruluktan oluyordu damlayi daha sık kullanmaya basladigmdada duzeldi o kdr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de var malesef geçer inşallah

Kizlar ben eyestil kullandim hic yanma batma olmadi tabi bundan mi kaynaklanior bilemem ama bi deneyin suni goz yasi damlasi bu bi zarari yok

Ben de var malesef geçer inşallah

Eyestil damlayi denesene ben onu hep kullaniorm surekli pcye bakmaktan kuruluk oluor ve bulanik goruorm die kullaniorm doktor ole solemisti memnunum.. yalniz bi sorum var surekli pc ve tlfna bakmaktan bulaniklik neyden kaynaklanior yani gozum tekrar miyop almaz dimi yani pcden filan kaynaklanior deilmi? Cok korkuorm tekrar bozulacak diye sizdede pcye baktiktn snra bulaniklik oluormu?

Kizlar ben eyestil kullandim hic yanma batma olmadi tabi bundan mi kaynaklanior bilemem ama bi deneyin suni goz yasi damlasi bu bi zarari yok

Benimkisi bitmek üzere bitince bir de onu deneyeyim belki iyi gelir

Son düzenleme:
Benimkisi bitmek üzere bitince bir de onu deneyeyim belki iyi gelir

Insallah cnm ben cnku ondan bulamamistm baska bu marka kulandim ve her damlayi kullandiktan snra yanma batma oluodu bunun sebebi ise alerji oluomus.. ama normalde yoktu her kullanisimda oluordu.. allahtn bitti bunu buldum ckk memnunum eyestilden :)

Pcye bakmaktan olabilir. Ben raporluyum pcye bakmiyorum henüz. Telefona bakarken de bulaniklik olmuyor. Benim kuruluk ve batmadan kaynakli agridan baska bir problemim yok. Soylediginiz damlayı deneyeceğim teşekkür ederim.

Alin size bendende bi soru goz tembelligi olan kiside lazer ise yariyormu bilginiz varmi ?

Pcye bakmaktan olabilir. Ben raporluyum pcye bakmiyorum henüz. Telefona bakarken de bulaniklik olmuyor. Benim kuruluk ve batmadan kaynakli agridan baska bir problemim yok. Soylediginiz damlayı deneyeceğim teşekkür ederim.

Ya ben yaptirali 10 ay oldu bikac aydir pcdeyim ve doktor kesinlikle pcye bakma demedi ama uzn bakma bjde gozlerini her kirpisinda iyi kirp yarim kirpma dedi kuruluk olur dedi ama korkuorm surekli pcdeyim tlfdayim onlarsizda olmuo tekrar baslicak die korkuorm ole ihtimal varmi?

sizinki son sistem sanırım .ben 3 yıl önce yaptırmıştım , 2saat gözüm aktı ,yattım uyudum sonra herşey geçti bitti ,ne yanma ne bir şey ,cam gibi görüyordum ,benim dönemde çok sıkıntısı olan kuruluğu kanlanması olan da vardı ,sanırım gözün yapısıyla alakalı ,bazı gözler diğerlerine oranla daha hassas olabiliyor ...geçmiş olsun ..

Sanırım benim gözlerim de hassas olanlardan. Tek gözümde çok sıkıntı var. Benim merak ettiğim böyle sıkıntı yaşayıp da sonradan geçen var mı? İnşallah geçer

Goz lazeri icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi kizlar dunya goz icin para icin hastalik cikariyo dediler yardimci olursaniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Goz lazeri icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi kizlar dunya goz icin para icin hastalik cikariyo dediler yardimci olursaniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben Göz Nurunu Koruma Vakfı'na bağlı Bayrampaşa Göz Hastanesi (Istanbul'da)nde ameliyat oldum. Şikayetlerim de gecti. Arada bir kuruluk yaşıyorum o da rahatsızlık verici değil. Görmem çok güzel :)

Eda hanım merhaba lazer ameliyatı sonrası bilgisayar kullanımı olduğu zaman sorun yaşıyor musunuz bende olmayı düşünüyorum fakat işim gereği hep bilgisayar başındayım bilgi verirseniz çok sevinirim..

merhaba :) bende günde 8-10 saat pc başındayım şu anlık bi sorun yok ama kuruluk az da olsa devam ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…