- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
geçmiş olsun öncelikle benim annem lazer yaptırmıştı numarası baya büyüktü gözünün az çok hatırlıyorum baya zaman geçti üzerinden kanlanma var mıydı hatırlamıyorum ama gözünde batma vardı doktor damla vermişti hatta gözüm çok kuruyor diye şikayet ediyordu onu kullanıyordu sürekli kuruluğuna da iyi geliyordu burdan yardımcı olabilir miyiz bilmiyorum ama doktora bir görün derim ben yoksa bi sorun olduğunu düşünmüyorum için rahat etsin en azından
Bu lazer ameliyatının körlük gibi bir riski var mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum riskli diye..Kızlar ben geçtiğimiz perşembe günü Femto-Lasik yöntemiyle lazer ameliyatı oldum. Görüşümde bir problem yok çok şükür gayet net görüyorum lakin sol gözümde çok büyük bir kanlanma var, geçmiyor, batma var biraz da puslanma. Sağ gözüm hiç ameliyat olmamış gibi iyi maşallah. Bu kanlanma ne zaman geçer? Doktor basınçtan olmuş normal kendi kendine geçer extra bir ilaca gerek yok dedi ama o kadar büyük ki aynaya bakamıyorumBenim gibi sorun yaşayan var mı?
Nisan ayinda oldum LASIK goz ameliyati.
Kanlanma 1 hafta icinde hizla iyilesti, bayagi hafifledi. Ama benim antibiyotigin yanisira kizariklik ve sislik icin de damlam vardi. Batma icin cok sik suni gozyasi kullan. Ben her yarim saatte bir kullandim 1 hafta boyunca.
Benim gozlerim -5 derece miyoptu. Bu ameliyata mucizevi ameliyat diyorum ben. Hem kisacik, hem aninda sonuc. Gayet sikintsiz bir operasyon.Tek goz 1 dakika kadar surdu, ameliyat biter bitmez gorebiliyorsunuz. Hele ki eve gidip birkac saat uyuyup uyaninca yeniden dogmus gibi oluyor insan. Ben cok memnunum. Lenslerden de gozluklerden de bikmistim.
Ameliyat olan arkadaslar gozluk yada lensi takmadiginizda basiniz agriyomuydu
Benim gozlerim 2.25 gozluk takmayinca basim cok agriyo yani amelyattan sonra tam sifirlanmassa yine basim agrirmi ki
Bu lazer ameliyatının körlük gibi bir riski var mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum riskli diye..
Bende sizinle ayni durumdayim astigmat yok ama miyopum 1.75 ne gozluk ne lens takiyoerum.Belki ilerlemistir simdi.Karsidan biri gelse secemiyorum yuzunu.Size kaca patladi amelyat
Tam da bugun anneme ay biktim su gozlukten acaba ameliyat mi olsam diye saka yapiyodum oda ol dedi gayet rahat bi sekilde .Gercekten evde gozluk disarda lens of bazen oyle useniyorum ki gozluklu halimi begenmesem bile oyle cikiyorum disari.
bazi gozler ameliyata uygun olmuyomus diye duydum insallah oyle bi sey demezler bana.
Birgun mutlaka bende bu ameliyati olacam sonra gozlugumu catir catir zevk ala ala kiricam :)
Kornea kalınlığı yeterlimi diye bazı tetkikler yapılıyor ona göre ameliyat oluyorsunuz. Bütün goremeyenlerin başına diyelim o.zaman :)
Evet onu dedim.
Amin :)
Kızlar ben geçtiğimiz perşembe günü Femto-Lasik yöntemiyle lazer ameliyatı oldum. Görüşümde bir problem yok çok şükür gayet net görüyorum lakin sol gözümde çok büyük bir kanlanma var, geçmiyor, batma var biraz da puslanma. Sağ gözüm hiç ameliyat olmamış gibi iyi maşallah. Bu kanlanma ne zaman geçer? Doktor basınçtan olmuş normal kendi kendine geçer extra bir ilaca gerek yok dedi ama o kadar büyük ki aynaya bakamıyorumBenim gibi sorun yaşayan var mı?
Cnm bende yaptirdim bendede kanlanma oldu fakat goz kapagimin icinde yani baktığım da gorunmuor gozlerimi iyice kocaman acinca iki gozumi ust kismindaydi ve baya en az 2 hafta surdu ondan sonrada yavas yavas hafifledi.. gorunmedigi icin dert etmedim bide bu bi demir koyuyorlar ya tam kesme esnasinda iste onun cizgisi oldugunu anladigim icin normal gördüm sonrada gecti.. fakat batma olmadi eger damla kullaniosan ki kullaniosundur ya alerji yapiorr yada o gozun cok kuru.. goz kurulugu batma yapar ve suni goz yasi damlasini daha sık kullanmalisin.. ama bnu anlamak icn doktora basvur yani alerji mi yapti yoksa kuruluktanmi cnku birinde ilaci artirman dierinde ise kesmen gerek bu yzden tahmini biseye gore hareket etmen sakıncalı doktorunla gorus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah benimkisi de sizinki gibi tekrar bozulmaz :)Ben laser göz ameliyatı olalı 13 sene oldu hala tık yok kartal gibi gözüm çok şükür :)))
Yarın doktora gideceğim canım kontrolüm var. Sorarım benim kanlanma görünen yerde o yüzden beni rahatsiz ediyor diger gözümde de var ama o nokta şeklinde cok önemli degil. Ama sol gözümdeki görünüyor ve büyük o gözümde daha çok batma var. Doktor normal dedi ertesi gün kontrolünde ama yarın tekrar soracağım
Insallah benimkisi de sizinki gibi tekrar bozulmaz :)
Kekse benim de kanlanma olmasaydiBen 2 sene once kudret goz hast oldum yeminle sanki hic ameliyat olmamisim gibi ne agri ne batma ne kanlanma ustelik gozlerim 3 noya yakinda astigmat miyop azda hipermetrop vardi Allahs sukur suan canavar gibiyim.
Iykide olmusum.herseyi okumak o kadar guzelki artik yanlis otobuslere binmiyorum:-D
Insallah cabucak gecer :) cevap verdiğin icin tesekkur ederim.Normalde batma ilk gun icin gecerli ardindan olmaz ama dedigim gibi gözünüz de fazla kuruluk olunca batma olur. Tabi baska sebepte olablir ama buyk ihtimalle lazerli gozlerin sorunu kuruluk o yzden buyk ihtimal o cikacak. Kanlanmada zamanla gececek bendede oldu normal bise korkma :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah cabucak gecer :) cevap verdiğin icin tesekkur ederim.
Kızlar ben geçtiğimiz perşembe günü Femto-Lasik yöntemiyle lazer ameliyatı oldum. Görüşümde bir problem yok çok şükür gayet net görüyorum lakin sol gözümde çok büyük bir kanlanma var, geçmiyor, batma var biraz da puslanma. Sağ gözüm hiç ameliyat olmamış gibi iyi maşallah. Bu kanlanma ne zaman geçer? Doktor basınçtan olmuş normal kendi kendine geçer extra bir ilaca gerek yok dedi ama o kadar büyük ki aynaya bakamıyorumBenim gibi sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?