Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gözlerin altına dümdüz siyeh çektikleri bu şey ne? Sürme desem kalem sürmelerden başka bir şey bildiğim yok. Oraya eyeliner sürecek hlalim de yok. Nasıl böyle dümdüz bir çizgi çizebiliyorlar. Bilen biri yardımcı olsun lütfen.
Eki Görüntüle 1151822
Kızlar gözlerin altına dümdüz siyeh çektikleri bu şey ne? Sürme desem kalem sürmelerden başka bir şey bildiğim yok. Oraya eyeliner sürecek hlalim de yok. Nasıl böyle dümdüz bir çizgi çizebiliyorlar. Bilen biri yardımcı olsun lütfen.
Eki Görüntüle 1151822
Canim bu krem eyeliner.. kucuk cam sisede kremden biraz daha kati oluyor ve eyeliner fircasini batirip ole cekiyorsun gozlerine
___dega___
peki bu krem eyelinerda gözyaşı ter gibi durumlarda akma oluyor mu acaba? Tabi burada kalite de önemli ama yine de bir sorayım merak ettim. Tecrübesi olanlar varsa lütfen yardım etsin :)
çok teşekkür ederim cevap için canım not alayım. en kısa zamanda edineceğim. Bayılıyorum bu şekil göz makyajına. :)
peki bu krem eyelinerda gözyaşı ter gibi durumlarda akma oluyor mu acaba? Tabi burada kalite de önemli ama yine de bir sorayım merak ettim. Tecrübesi olanlar varsa lütfen yardım etsin :)
canım onlar sağlam oluyo bence jel eyelinerı göz kapağıma uygularken fırçada kalan fazlalığı elime sürdüm dedim nasıl olsa geçer diye
gittim yıkadım ovaladım bi türlü çıkmadı bide düğüne gidecem elim mahvoldu resmen
makyaj temizleme sütü vardı onla temizledim hemen çıktı
sudan falan çıkmıyo ancak temizleme ürünleriyle çıkıyo
o yüzden sürerken de çok dikkatli sürmek lazım
o zaman temizleme sütü de şart bana bir tane :)
hem sürerken de çok dikkat ederim.
teşekkürler bilgilendirme için.
diğer makyaj temizleme ürünleriylede çıkar canım ama temizleme sütü biraz daha yumuşakça temizlediği için kullanıyorum tavsiye ederim
normalde badem yağı ile göz makyajı temizliyordum ama. acaba krem rimel de badem yağı ile rahatça çıkar mı? Çıkmazsa mecburen alacağım temizleme sütü.
çok uzun zamandır yağ kullanıyorum..Yaklaşık 3 yıl gibi bir süreç. Her hangi bir zararını görmedim. Zaten sağ gözümün altında bir beyaz nokta var.Ama o önceden vardı.. Hafif sivilce gibi şişkin ama küçük.Yani leke gibi değil de yuvarlak minik bir şey. Onu alıyorlar mı bilginiz var mı?