How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska hastanelere gorun kesinlikle dunya goz iyi olabilir ama iyi diyedr hemen ameliyat olma bende lens kullaniyorum dunya goze gidiyorum cok memnunum ama doktorlar farkli umarim yanilmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Merhaba
Dktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir yetinnda falan dedi.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

geçmiş olsun,duymadım bilmiyorum ama bence bir özel göz doktoruna daha görünün,bilim bile olsa fark çıkabiliyor bazen teşhiste,sonuca göre bir karar verirsiniz...

Canım cok gecmis olsun. Rabbim korusun insallah oyle birsey olmaz. Mutlaka ama mutlaka başka bir hatta iki doktorun fikrini al bence bu kadar onemli bir konuda.. Allahım acil şifalar versin..

Kızlar Merhaba
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Kabusum oldu gercekten.

Tek bir doktor görüşüyle ameliyat olma derim. Bahsettiğin hastaneyi bilmiyorum ama bazı özel hastaneler gereksiz uygulama yapabiliyor. Devlet hastanesi özellikle ünv. hastanesi varsa yakınında orda da teşhisi doğrulat bence.

Baska hastanelere gorun kesinlikle dunya goz iyi olabilir ama iyi diyedr hemen ameliyat olma bende lens kullaniyorum dunya goze gidiyorum cok memnunum ama doktorlar farkli umarim yanilmistir

İnan ki böyle olmasını tüm kalbimle diliyorum.
Keşke yanılsa ..
Hayatım boyunca ameliyat olup duraak mıyım.
Düşüncesi bile kötü.
En kısa zamanda başka bir doktora görüneceğim.
Önerilerin icin teşekkür ederim.

geçmiş olsun,duymadım bilmiyorum ama bence bir özel göz doktoruna daha görünün,bilim bile olsa fark çıkabiliyor bazen teşhiste,sonuca göre bir karar verirsiniz...

Teşekkür ederim canım.
Ailem iyi bir doktor araştırıyor.
İlk fırsatta gideceğim.

Canım cok gecmis olsun. Rabbim korusun insallah oyle birsey olmaz. Mutlaka ama mutlaka başka bir hatta iki doktorun fikrini al bence bu kadar onemli bir konuda.. Allahım acil şifalar versin..

Allah razı olsun canım.
Bütün dengem bozuldu ya uyku arasında bile aklıma gelir oldu.
Pazartesi gideceğim bi doktora acaba Dünya Gözün bu teşhisi koyduğunu söylesem mi yoksa hic birşey demesem mi?
O mu bana söylese böyle birşey olduğunu.

Tek bir doktor görüşüyle ameliyat olma derim. Bahsettiğin hastaneyi bilmiyorum ama bazı özel hastaneler gereksiz uygulama yapabiliyor. Devlet hastanesi özellikle ünv. hastanesi varsa yakınında orda da teşhisi doğrulat bence.

Bi Devlet Bide başka bir özel hastaneye girünmek istiyorum canım.
Teşekkür ederim ..

Gecmis olsun.. Kesinlikle bir üniversite hastanesine gidin. Ordanda aynı sonuç çıkarsa sakın ama sakın ameliyatınızı ertelemeyin.

Gecmis olsun.. Kesinlikle bir üniversite hastanesine gidin. Ordanda aynı sonuç çıkarsa sakın ama sakın ameliyatınızı ertelemeyin.

Cok teşekkür ederim.
Önümüzde ki Pazartesi hemen başka bir hastaneye gideceğim.
İnşallah o doktor yanılmıştır ama ihtimal vermiyorum cünkü yaklaşık 40 dk o ışınlarla inceledi şaşırmış bir şekilde.
Artık gözüme vuran o ışıklar beynimi uyuşturdu biraz daha tutsaydı o makinada bayılacaktım.
Belli bi süre de göremedim zaten.
Yine de yanlış teşhis koymasını tüm kalbimle diliyorum :50:

Cok teşekkür ederim.
Önümüzde ki Pazartesi hemen başka bir hastaneye gideceğim.
İnşallah o doktor yanılmıştır ama ihtimal vermiyorum cünkü yaklaşık 40 dk o ışınlarla inceledi şaşırmış bir şekilde.
Artık gözüme vuran o ışıklar beynimi uyuşturdu biraz daha tutsaydı o makinada bayılacaktım.
Belli bi süre de göremedim zaten.
Yine de yanlış teşhis koymasını tüm kalbimle diliyorum :50:
İnsallah canim goz cok onemli tabi Allah göstermesin😥

Geçmiş olsun arkadaşım, daha önce 1.50 miyobu olan hiç kimsede duymadım bu rahatsızlığı..
Miyobun çok ileri derece değil ki...:44:
Anlamadım valla, doktor dediyse elbet vardır bir bildiği ama..
Her doktor aynı olmuyor işte... Bayağı araştırdı, makineye soktu filan demişsin.. Ama bir diğer doktora daha gitmeni tavsiye ederim...
Allah şifasını verir elbet, hem lazer ameliyattan söz etmiş zaten, tedavisi varmış şükür ki...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.
Retina Dekolmanı varmış sizde anlaşılan
Mutlaka bir üniversite hastanesine gidip muayene olun, tanınızı teyit ettirin.
Umarım doktor yanlış görmüştür.

Son düzenleme:
5 sene once lazer olmak icin dunya goz hastanesine gitmistim. O anda lazerin mumkun olmadigini ve retina'mda yirtiklar oldugunu soyledi. Ilk once yirtiklari lazerle yapistirmamiz lazim dedi. Guvenemedim bu sefer Hisar hastanesine gittim. Ordakilerde aynisini dedi ve yirtiklari orada hallettiler... ondan iki yil sonra yine Hisar hastanesinde gozlerimi lazerlettirdim... Allah sifa versin canim..

Geçmiş olsun arkadaşım, daha önce 1.50 miyobu olan hiç kimsede duymadım bu rahatsızlığı..
Miyobun çok ileri derece değil ki...:44:
Anlamadım valla, doktor dediyse elbet vardır bir bildiği ama..
Her doktor aynı olmuyor işte... Bayağı araştırdı, makineye soktu filan demişsin.. Ama bir diğer doktora daha gitmeni tavsiye ederim...
Allah şifasını verir elbet, hem lazer ameliyattan söz etmiş zaten, tedavisi varmış şükür ki...:16:

Yok canım hastalığın Miyobum ile ilgisi yok ben onun icin rutin kontrole gittiğimde hastane cok araştıran bi hastane olduğu icin farklı testlerde yapınca ortaya cıktı maalesef.
İyi dileklerin icin teşekkür ederim.

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.

sevgili özge
hastalık hakkında bilgim yok.
ama yinede ihmal etme.başka doktora da git derim ben.

konunu saptırmak istemem ama sana ve marlasinger arkadasima
bir sorum olacak.

bende 2 yıl önce dünya göze kızımı götürmüştüm.
henüz 1 yaşındayken.gözü kayıyor gibiydi...

orada ki doktor.birşeyi yok dedi.
benim içime sinmemişti bahata götürdüm.

orda ki doktorda birşey yok dedi.

fakat geçen gün birisi kizimin gözünde kayma olduğunu
dünya göze göturmemi söyledi.tekrar orayı önerdi.

en kısa zaman da tekrar götürmek istiyorum.
önerdiginiz doktor varmı.

Gecmis olsun.bir arkadasimada ayni islem yapildi.retinaniz yirtilmismi yoksa incemi denmis anlamadim ama, her iki durumdada lazer yapiyorlar, biri yapistirmak biride asi gibi koruyucu amacli yapiliyor, yani yirtilmasin diye. öyle bildigimiz ameliyat gibide degil, yine o muayene oldugunuz cihaz gibi bi makinadan bakiyorsunuz, o sirada doktorda lazer atislari yapiyor. Ilerlemeden iyi bir doktor bulup tedavinizi olun bence.

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.

maya göze gidin baska goz hastanelerı var ole bır doktorun soylemesıyle kuyuya atlanmaz

Back