sevgili akradaşım gülsüm sultan bu başlığı açmaktaki amacım insan oğlu olarak biraz halimize şükür etmemizin gerektiğini düşünmemdendir.bir insanı asla aşşağılamam.çingenede bir türk topraklarında yaşayan bir halk değilmi kesinlikle aşşağılama olarak algılanmasın.ben o bebeği kucağıma aldım ve sevdim eğer onları hakir görsem asla bunu yapmazdım.o an o kadar duydu yüklüydümki duygularımı sizinle paylaşmak istemiştim.sevgilerimle
sevgili akradaşım gülsüm sultan bu başlığı açmaktaki amacım insan oğlu olarak biraz halimize şükür etmemizin gerektiğini düşünmemdendir.bir insanı asla aşşağılamam.çingenede bir türk topraklarında yaşayan bir halk değilmi kesinlikle aşşağılama olarak algılanmasın.ben o bebeği kucağıma aldım ve sevdim eğer onları hakir görsem asla bunu yapmazdım.o an o kadar duydu yüklüydümki duygularımı sizinle paylaşmak istemiştim.sevgilerimle
Anne olan her kadinin hatta her insanin yüregi sizlar böyle birseyde paylasmanizi yadirgamadim emin olun...Siz o insani asalik görüyorsunuz falanda demek istemedim yanlis anlamayin!! kaydirigubbakcemile3
Diger arkadasimizin mesajindan alinti yaptim, insanlari siniflandirmamak gerektiginde hemfikiriz ama o zaman en basta hitapimizda dikkat etmemiz gerekiyor...a.s
Bebegnizi güle güle büyütün ve cok haklisiniz sükür edecek o kadar cok seylerimiz varki:Saruboceq: