gözlerime inanamadım

sembar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
350
0
116
42
Kayseri
kızlar bugün gördüğüm manzara karşısında şok oldum.sabah yürüyüşüne çıkmıştım bir çingene çöpleri karıştırıyordu.çöplerini koyduğu el arabasının altına iki tekerleğin arasına küçük bir kutu koymuş içinede bebeğini koymuş.şok oldum o kadar üzüldümki ağlamaklı oldum.yanına gittim yazık değilmi bebeğine neden buraya koydun dedim ne yapalım ekmek parası dedi.kendi kızımı düşündüm ben onu gözümden sakınırken şu bebeğin haline bak dedim.işte anne ve babayı seçemiyoruz.resmini çektim o kadarda sevimli ki. kızlar bizler ne kadar şanslıyız değil mi?

of resim eklemeyi becerememişim bi daha deneyim
[img=http://img204.imageshack.us/img204/2184/dsc01732fc6.th.jpg]

yazık günah yaaaa

ay sinir oluyorum işte böyle şeylere biz yapmak için uğraşırız..Bunların olur ve bebeğin gördüğü muameleye bakın.. yazık yazık....

Oyyy yavrum benim.napsinlar mecburen çocuklari bu şekilde yanlarinda tutmak zorundalar.allah herkesin yardimcisi olsun

ya bende çok üzüldüm bebişe ama eminim anneside öyle olsun istemezdi,evet istisnalar var ama.o annede içinde bebişiyle güzel yaşıyacağı bir evde olmak istemezmiydi acaba.hayat şartları işte.herkes bizler kadar şanslı olamıyor malesef.

ay ben bu çocuklara çok üzülüyorum sokaklarda görüyoruz evde bile çorapsız gezdirilmeyen çocuklar yalınayak yerler basıyor taşlara yatıyorlar söyleyecek birşey bulamıyorum çok üzülüyorum insanın içi burkuluyor.

ya böyle çook örnekler bende her nöbete gittiğimde ambulansla aynı yerden geçtiğimizde içim acıyor kendi kızımı düşünüyorum ve halime binlerce kez şükrediyorum. bir bebk var köprü altında yatıyor aile çocuk en fazla 1 yaşındadır altında hiç ama hiç bişey yok üzerinde bir tane çok küçük badi var ve çok kirli ve yeni yeni adım atıyor düşe kalka yürüyor okadr acı bir tabloki sormayın ama işte HİÇ BİR BEBEK ANE BABSINI SEÇEMİYOR... o bebekler hak etmiyor bunları ama bu aiilenin suçu koca şehirde ne işiniz var meslek yok işyok büyükşehirdeler hiç memleketlerinden gelmeseler amelelik yapsalar bile bu kadar sefil olmazlar. en azından bir çatı altında olurlar. ALLAH kimseyi o duruma düşürmesin yardımcıları olsun....
ama bazende düşünüyor çocuk esirgeme kurumlarına bildirsek bu bebekleri çocukları koruma altına alsalar diye çook düşündüm ama birde o anne baba belki ayrılmak istemezler offffffff çok zor ya senağlama

Yazık yavrum nasılda bakıyor şaşkın şaşkın ne diyelim Allah şans versin bütün çocuklara sağlıkla huzurla büyüsünler..

işte kımse annesını babasını secemıyor ne yazıkkı. ama bu cocuklara o kadar ıcım uzuluyokı ne desem bos yavrum allah yardı ettın.

Nekadar şükretsek azdır... Rabbim güzel kapılar açsın yavrucuğa...

ben çocukların eşit olması gerektiğine inanırım çocuklar arasında sınıf farkı olmamalı en çokta bu kahreder beni.aslında kızılıcak bir çok kişi yer var ama yetmez bunlarla savaşacak çocuklar büyütmeliyiz.

ahh canım yaa oda anne kuzusu yazık ama annesinin şartları bu ne yapsın yavrucak

Evet canim sinif farki olmamali, ama bu konuyu acan arkadasimiz bile nasil söyledi "bir cingene cöpleri karistiriyordu" Bir kadin veya bir adam degil bir Cingene..

Nasil sinif farki olmicak nasil bu 2. 3. sinif insanlar muameleleri ortadan kalkicak???

Belki o "Cingene" bizim tahmin edemedigmizden daha cok sevgi veriyor evladina belki mecbur kalmazsa gidip cöpleri karistirmicak, belki birakacak yeri yok sabahin köründe evladinida yanina alip ekmek parasi cikarmak zorunda??

Bakamiyorsan yapma cocuk, evet buda dogru ama egitim almayan okumayan böyle bir zihniyetle büyüyen bir kadin baska ne bilsinki?

Böyle manzaralar gördügmüz zaman cok üzülüyoruz evet yazik o yavrucaga deyip icimiz sizliyor ama bir parkta otururken o yavrucak gelse bizim cocugmuzla oynamak istese veya annesi yanimiza oturup iki cift laf etmek istese ne yapariz acaba????

Elimizi vicdanimiza koyalim....

Sevgiyle

bu dediklerinin altina imzami atarim arkadasim cok dogru yazmissin sanirim böyle bir cocuk gelmis olsa kesin cocugumuzla oynamasina engel oluruz. bir baska konu vardi burda gecen baktigim iste baskasinin cocugunuza yapmak istemedigi seyler adinda ordada cok okudum iste pis elleriyle elletirmem ne bilim öptürmem felan filan diye ki bunlari kendi cevresinde anne baba yada ne bilim bir yakin akrabasindan yapmasini istemedikleri seylerdi yani demek istedigim böyle bir cocuk gelmis olsa kesin kovarlar

ayyy canım yaa burdada var öyle kadın taşın üstüne koyuyo çocuğu dileniyo. çocukda zayıflıktan ölüyo haa

gülsümcüm ya ne güzel yazmışsın.kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım...dışardan ahkam kesmek kolay yolu tabi.ama bencede o kadıncağıza bir sormak lazım,yaşadığı hayattan memnunmu...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…