• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerime inanamadım!!! mutlaka okuyun kızlar..

karınca yağları yasaklandı arkadaşlar sağlık bakanlığı hepsinin toplanması konusunda emir verdi. özellikle de irandan gelen ürünler için googledan da aratabilirsin ben siz örnek haberi göndereyim;

Haklisin canim mesela gutto mucize urunler vs hicbir ise yaramiyor zaten ben bunu da ucuz diye bari bunu da deneyeyim de tam olsun diyerek almistim amA bu kadar etkili olacagini hic sanmiyordum sonragittim 4 sise aldim:))) piyasadakiler gercek degil diye toplatildi yani etkisi yok diye ama bu ise yariyorsa neden kullanmayayim ki:))))

kullandığın dönem boyunca ciddi azalma gösteriyomuş fakat bıraktığın anda geriye dönüş olurmuş...çoğu yprum böyle...ömür boyu kullanıcaz yani...bioderden farkı yok o zaman...limon-tuz en iyisi sanırım...

İlk kullandigimda iki ay gecti tekrar almaya firsatim olmadi ama simdilik biraktigimda tekrar cikmadilar belki uzun vadede cikiyor olabilir

aklıma takıldı şu karınca yumurtası yağı..gittim aktara bugün...üzerinde arapça yazılar vardı sadece arapça..sarı renkli küçük bi şişe...ama yeşil kapaklı falan değil beyazdı kapağı...yeşil kapaklı olanlar ayrı mı ki...? üstelik şişe küçük ya..kadın dedi 1 tane yeticekmi diye...dedim yeter heralde:))

bi de dedim neden toplatıldı bunlar neden yasaklandı...kadın dedi etkili...irandan geliyo bi de ondan dedi...burda değil yani üretim yeri ondanmış toplatılmasına sebep...bilemicem artık nedir doğru olan...

aklıma takıldı şu karınca yumurtası yağı..gittim aktara bugün...üzerinde arapça yazılar vardı sadece arapça..sarı renkli küçük bi şişe...ama yeşil kapaklı falan değil beyazdı kapağı...yeşil kapaklı olanlar ayrı mı ki...? üstelik şişe küçük ya..kadın dedi 1 tane yeticekmi diye...dedim yeter heralde:))

bi de dedim neden toplatıldı bunlar neden yasaklandı...kadın dedi etkili...irandan geliyo bi de ondan dedi...burda değil yani üretim yeri ondanmış toplatılmasına sebep...bilemicem artık nedir doğru olan...

Evet canim o sise sari kutulu beyaz kapaginda da kirmizi arapca bisiler var.. Ama sakin ayni diyen aktarlara kanip da yerli uretim alma bir ise yaramadigi gibi benimgibi kuru ciltte bile sivilce yapiyor meret:)

piyasadakiler etkisi yok diye toplatılmadı ki:olmaz: içindeböcek larvasımı yumurtası mı ne varmışbilmiyorumkismile

evde var ama hiç kullanmadım...
dediğin gibi üstünde arapça yazılar var...
antepten almıştım 2 TL ye...
kullanim bakim faydasını görecemmi...

tabi tabi. pardon geç gördüm sanırım..
ya ağda vs işte ne yapıyosan yap. tüyler kıllar kökünden alınmış olsun. sonra hiç vazgeçmeden üşenmeden sür limonu. pekçoğu kaya tuzu falan diyor ama ben uğraşmadım öyle. limonu kesiyorum. taze kesilmiş olsunki asidi gitmesin. sonra üstüne biraz tuz serpiyorum. aldığım yere sürekli masaj şeklinde sürüyorum.. yine bazıları 2-3 gün 1hafta falan diyor ama ben çıkana kadar yapıyorum.hatta hergün aklıma geldikçe hep yapıyorum. kıllar bıkmıştır eminim :1:
naneyide çay şeklinde içenler var. ya hazır alıyorlar yada taze naneyi bildiğin gibi işte kaynatıyosun içiyosun.
ama ben sabahları 4-5 parça, akşamları 4-5 parça taze naneyi limonlayıp yiyorum ((:
zaten naneyi araştırırsan anlarsın ne yönde etki ettiğini.. östrojeni artırıyor sonuçta. kan şekerini düşürdüğü içinde abartmadan tüket.
kolay gelsinn ((:

bunu deneyeceğim.teşekkürler a.s.

o haberde resmini koymuşlar we benim aldığım aynısı. kullanmaya korktum açıkçası, içinde ne olduğunu bilmediğim için ve bi kaç kere denedim sürer sürmez bi yanma oldu bende korktum suyla yıkadım hemen. sahteleri çok piyasa sanırım. orjinalini bulsam da denesem diyodum. bundan da mı ümidi kesmeliyiz yani:(:(.. bu limon tuz nasıl bişey

kızlar benim denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim.. aylarca bioder serum kullandım ama bende hiçbir işe yaramadı:(:(:( limon tuz limon pudra nane çayı herşeyi denedim ama en ufak bir değişim olmadı malesef.. en son tala karınca yumurtası yağı aldım 15 tl ye ama benim aldığım yerli üretimdi üzerinde mucize ürünler yazıyordu ve malesef hiçbir işe yaramadı... en son tam umudumu kesmişken bir de üzerinde arapça yazılar olanından aldım yine markası tala ama üzerinde hiçbir türkçe yazı yok sarı renkli bir kutusu var.. tüyleri aldıktan sonra 3 gün bile değil sadece 1 kere o da deneme amaçlı belki işe yarar diye kullandım ve gözlerime inanamadım yüzde 80 azaldı ve 1 aydır böyle üstelik sadece 1 kere denediğim halde... ve yerli üretim 15 tl iken ben aktardan 7 tl ye aldım:) hemmen sizinle paylaşmak istedim:)))

canım bunun şekli nasıl bişey. bende de war ama kullanmaya korkuyorum. küçük bi şişe we ortasında bi delik war şişeyi sallayınca damlıyo, öyle bişey mi:).. we ben bi kaç kere deniyim dedim yanma yaptı sanki, değişik bi kokusu war korktum yıkadım hemen:). seninki de böyle miydi. cewaplarsan sewinirm:)

Herkes memnun olduğunu söylüyor ama ben korkudan kullanamıyorum.ohaoldumsmile
Acaba derinin üst kısmını kapatıyo da tüyler ondan mı çıkamıyo, ya tüyler içten uzamaya devam ederse falan diye düşünmeye başladım:çok üzgünüm:benneyaptımki

canım bunun şekli nasıl bişey. bende de war ama kullanmaya korkuyorum. küçük bi şişe we ortasında bi delik war şişeyi sallayınca damlıyo, öyle bişey mi:).. we ben bi kaç kere deniyim dedim yanma yaptı sanki, değişik bi kokusu war korktum yıkadım hemen:). seninki de böyle miydi. cewaplarsan sewinirm:)

Evet canim aynen tarif ettigin gibi.. Biraz yogun bendeki ama bende yanma yapmadi sadece biraz kasinmistim:)

bende arastiriyorum bu konuyu.benim kavrayamadigim su bütün epilasyon isikli ve uzun süreli sistemlerinde tüylerin tras edilmesi gerekiyor.karinca yagi kulaniminda ise kökten alinmasi bir sekilde sonra kullanilmasi gerektigi.sonrada derinin tahris olmasi vs.ama deri her durumda tahris oluyor.ben epilasyondan sonra bakim kremi kullaniyorum o bile engelleyemiyor.bende bir arkadasimdan duymustum bebeklere yaptiklarini.tüyün köküne zaten nasil alirsaniz alin önce etki etmesi lazim deriye sürülen bir yagin yada kremin.lütfen deneyimlerinizi paylasin.

ben karınca yumurtası yağı kullanıyorum ve inanılmaz etkisini gördüm hem çıkma süresini yavaşlatıyor hemde seyrekleştiriyor ayrıca hiçbir yan etkiside yok ağdadan hemen sonra 1 kere uygunuyorum o kadar :)

bende kremını almayı düşünüyordun kremın faydasını goren oldu mu acaba? $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg

Back