- Konu Sahibi suryanamaskara
-
bu yeşil sarı kapaklı ile ilgili ben de yorum yazmıştım.gerçekten çok azaldı inceldi ve 1 senedir yenilemedi.tekrar çıkmadı.
ya karınca yağını bende aldım ama doğal olduğuna kanaat getiremediğim, emin olamadığım şeyler güven vermiyor.. limon+tuz 'a bıkmadan devam edilirse faydası olacağından eminim. deneyin,görün.
bide üstüne taze nane.
Doğal iyiydir Doğal
sana katılıyorum canım ben 6ay oldu müthiş faydasını gördüm
Yaa canım merhaba acaba bana anlatabilirmisin bu limon tuz işi nasıl merak ettim bende deneyim (tabi ayrıca naneyide) :kedi:
tabi tabi. pardon geç gördüm sanırım..
ya ağda vs işte ne yapıyosan yap. tüyler kıllar kökünden alınmış olsun. sonra hiç vazgeçmeden üşenmeden sür limonu. pekçoğu kaya tuzu falan diyor ama ben uğraşmadım öyle. limonu kesiyorum. taze kesilmiş olsunki asidi gitmesin. sonra üstüne biraz tuz serpiyorum. aldığım yere sürekli masaj şeklinde sürüyorum.. yine bazıları 2-3 gün 1hafta falan diyor ama ben çıkana kadar yapıyorum.hatta hergün aklıma geldikçe hep yapıyorum. kıllar bıkmıştır eminim
naneyide çay şeklinde içenler var. ya hazır alıyorlar yada taze naneyi bildiğin gibi işte kaynatıyosun içiyosun.
ama ben sabahları 4-5 parça, akşamları 4-5 parça taze naneyi limonlayıp yiyorum (
zaten naneyi araştırırsan anlarsın ne yönde etki ettiğini.. östrojeni artırıyor sonuçta. kan şekerini düşürdüğü içinde abartmadan tüket.
kolay gelsinn (
Peki ne diye alabiliriz bunu biz aktarlardan adı falan varmı canım..
Canım çok saol yaa uzun uzunda anlatmışsın ellerin dert görmesin.. Şeniz
bende deneyim yaa inşallah faydası olur çok saoll.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?