• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerime inanamadım!!! mutlaka okuyun kızlar..

suryanamaskara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
27
0
0
Çorum
kızlar benim denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim.. aylarca bioder serum kullandım ama bende hiçbir işe yaramadı:(:(:( limon tuz limon pudra nane çayı herşeyi denedim ama en ufak bir değişim olmadı malesef.. en son tala karınca yumurtası yağı aldım 15 tl ye ama benim aldığım yerli üretimdi üzerinde mucize ürünler yazıyordu ve malesef hiçbir işe yaramadı... en son tam umudumu kesmişken bir de üzerinde arapça yazılar olanından aldım yine markası tala ama üzerinde hiçbir türkçe yazı yok sarı renkli bir kutusu var.. tüyleri aldıktan sonra 3 gün bile değil sadece 1 kere o da deneme amaçlı belki işe yarar diye kullandım ve gözlerime inanamadım yüzde 80 azaldı ve 1 aydır böyle üstelik sadece 1 kere denediğim halde... ve yerli üretim 15 tl iken ben aktardan 7 tl ye aldım:) hemmen sizinle paylaşmak istedim:)))

karınca yağları yasaklandı arkadaşlar sağlık bakanlığı hepsinin toplanması konusunda emir verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kullandığın dönem boyunca ciddi azalma gösteriyomuş fakat bıraktığın anda geriye dönüş olurmuş...çoğu yprum böyle...ömür boyu kullanıcaz yani...bioderden farkı yok o zaman...limon-tuz en iyisi sanırım...

tabiki sürekli kullanak gerekir
onun yerine lazer yaptırrım daha iyi ama şimdi çok masrfalı

ya karınca yağını bende aldım ama doğal olduğuna kanaat getiremediğim, emin olamadığım şeyler güven vermiyor.. limon+tuz 'a bıkmadan devam edilirse faydası olacağından eminim. deneyin,görün.
bide üstüne taze nane.
Doğal iyiydir Doğal (:

bu yeşil sarı kapaklı ile ilgili ben de yorum yazmıştım.gerçekten çok azaldı inceldi ve 1 senedir yenilemedi.tekrar çıkmadı.

ya karınca yağını bende aldım ama doğal olduğuna kanaat getiremediğim, emin olamadığım şeyler güven vermiyor.. limon+tuz 'a bıkmadan devam edilirse faydası olacağından eminim. deneyin,görün.
bide üstüne taze nane.
Doğal iyiydir Doğal (:

Yaa canım merhaba acaba bana anlatabilirmisin bu limon tuz işi nasıl merak ettim bende deneyim (tabi ayrıca naneyide) :kedi:

Yaa canım merhaba acaba bana anlatabilirmisin bu limon tuz işi nasıl merak ettim bende deneyim (tabi ayrıca naneyide) :kedi:

tabi tabi. pardon geç gördüm sanırım..
ya ağda vs işte ne yapıyosan yap. tüyler kıllar kökünden alınmış olsun. sonra hiç vazgeçmeden üşenmeden sür limonu. pekçoğu kaya tuzu falan diyor ama ben uğraşmadım öyle. limonu kesiyorum. taze kesilmiş olsunki asidi gitmesin. sonra üstüne biraz tuz serpiyorum. aldığım yere sürekli masaj şeklinde sürüyorum.. yine bazıları 2-3 gün 1hafta falan diyor ama ben çıkana kadar yapıyorum.hatta hergün aklıma geldikçe hep yapıyorum. kıllar bıkmıştır eminim :1:
naneyide çay şeklinde içenler var. ya hazır alıyorlar yada taze naneyi bildiğin gibi işte kaynatıyosun içiyosun.
ama ben sabahları 4-5 parça, akşamları 4-5 parça taze naneyi limonlayıp yiyorum ((:
zaten naneyi araştırırsan anlarsın ne yönde etki ettiğini.. östrojeni artırıyor sonuçta. kan şekerini düşürdüğü içinde abartmadan tüket.
kolay gelsinn ((:

tabi tabi. pardon geç gördüm sanırım..
ya ağda vs işte ne yapıyosan yap. tüyler kıllar kökünden alınmış olsun. sonra hiç vazgeçmeden üşenmeden sür limonu. pekçoğu kaya tuzu falan diyor ama ben uğraşmadım öyle. limonu kesiyorum. taze kesilmiş olsunki asidi gitmesin. sonra üstüne biraz tuz serpiyorum. aldığım yere sürekli masaj şeklinde sürüyorum.. yine bazıları 2-3 gün 1hafta falan diyor ama ben çıkana kadar yapıyorum.hatta hergün aklıma geldikçe hep yapıyorum. kıllar bıkmıştır eminim :1:
naneyide çay şeklinde içenler var. ya hazır alıyorlar yada taze naneyi bildiğin gibi işte kaynatıyosun içiyosun.
ama ben sabahları 4-5 parça, akşamları 4-5 parça taze naneyi limonlayıp yiyorum ((:
zaten naneyi araştırırsan anlarsın ne yönde etki ettiğini.. östrojeni artırıyor sonuçta. kan şekerini düşürdüğü içinde abartmadan tüket.
kolay gelsinn ((:

Canım çok saol yaa uzun uzunda anlatmışsın ellerin dert görmesin.. Şeniz
bende deneyim yaa inşallah faydası olur çok saoll.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bende Tala marka resmi sitesinden sipariş verdim.Burdan aldım ama benzin gibi kokuyordu güvenemedim.Kullancam inşallah faydası olur kızlar ya.

bende kulandım çok etkisini gördğm agdadan sonraa sürüyodum 3 gece üst üstee hem azalma oluydu hemde geç çıkıyodu tüylerim sararmıştı ben kaç ay kulandım salak gibi bıraktım tekrar başlıycam

Back