Gözlerim...

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.875
142.767
798
Normalde gözlerimde durduk yere kızarma, sulanma vs olmaz ama aksam alisveris merkezi gibi yerlerde biraz fazla kalsam gözlerim batıyor, kanlanıyor. Böyle birsey yasayan var mı? Asiri işiklandirma mi sebeb oluyor acaba?
Suni gözyaşı damlası kullansam işe yarar mı acaba?

Göz Kurulugun olabilir,
Bi göz muaynesi ol bence.
Ona görede damla kullanırsın.

Göz Kurulugun olabilir,
Bi göz muaynesi ol bence.
Ona görede damla kullanırsın.

Goz muayenelerinde bisey cikmiyordu ki. Hoş bu sikayeti belirterek muayene olmadim gerci. Eskiden beri alisveris merkezlerinde gözlerim kanlanirdi.
Ama batma hissi yeni yeni cikmaya başladı.

Aynı sorun bende maalesef yıllardır var. Avm bana kabus , öyle diyeyim. Ama dikkat et, çok keskin ışıklandırma olan mağazalarda da aynı sıkıntı oluyor. Yada gözlük takmadıysan güneşin dik indiği saatlerde dışarıda olunca.

Doktora gittim, defalarca. Tamamen gözlerimin beyaz sert ışıklara tepki gösteriyor olmasıyla alakalı dedi. Gözyaşı damlasi bende de var, inanılmaz rahatlatıyor. Başka bir şey veremem demişti doktorum...

Yasayan bilir, çok geçmiş olsun canim.

Goz muayenelerinde bisey cikmiyordu ki. Hoş bu sikayeti belirterek muayene olmadim gerci. Eskiden beri alisveris merkezlerinde gözlerim kanlanirdi.
Ama batma hissi yeni yeni cikmaya başladı.
Şikayetlerini sunarsan ona göre yorumlarlar :)
Büyük ihtimal kuruluk var,
Damla verir oda rahatlatır.

Gözyaşı damlası.
AVM ışıkları çok berbat yaa umarım sizde de ise yarar.

Evde var gözyaşı damlası eşim almisti biara kendi için. Bana kullan demistide ise yarar mi acaba diyordum. Bir zarari yoktur heralde deneyeyim oyleyse. Sagolun

Doktora gitmeden damla kullanmayın. Göz damarlarınız hassaslaşmış olabilir. Sıvı geçirgenliği düşer ve işlevi azalır. B12, C ve A vitamini alımına dikkat. Az yağlı besleniyor olabilirsiniz, yeterince kırmızı et tüketmiyorsunuzdur. Birkaç gün bol limonlu salata, balık ,kuzu ciğeri , midye gibi besinler tüketin. Gözlerinizi yormuş da olabilirsiniz. Ama erken yorulan göz kasları da genelde vitamin eksikliğidir. Mutlu gunler dilerim.

Az yağlı yedigim doğru... :/ teşekkur ederim

Sonrasinda yanma sizlama oluyormu? Oluyorsa eger benim goz doktorum sabah aksam yuzunu bebe sampuaniyla yika demisti. Hemen geciyor. Duzenli yikadigim zamandan beri bu sorun kalkti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…