Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
Selamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
Şaka gibisiniz gerçekten.
Allah size hekimi doktoru bırakın sadece dua edin demiyor.
Tedbirinizi alın, takdiri Allaha bırakın.
Ozaman kanser olanda gitmesin doktora, bacağı kırılanda gitmesin. Otursun dua etsin.
Senin kafa baya iyi herhalde. Şifa sadece Kuranı Kerim'de aransaydı hastaneler , doktorlar , tıp bilimi falan olmazdı değil mi ? Doktora git göz numaran ilerlemiştir. Gözlük camını degiştir sonra otur dua et.