I
ikizlerim.32
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ikizlerim.32
slm arkadaşlar konuyu buraya açtım çünki baya baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bi durum.evet arkadaşlar benim 2002 doğumlu ikizlerim var erken doğum yaptım tabi prematüre doğdu ve ben daha doğum yapar yapmaz daha yüzlerini bile görmeden koklayamadan küveze aldılar yavrularımı 50 gün kadar küvezde kaldılar üç gün içinde beni taburcu ettiler hastaneden her gün göğüslerimi sağıp süt götürdük hastaneye 1,300gram doğdular tabi erken doğumda olunca ciğerleri gelişmemiş nefes alıyolardı vermeyi unutuyolardı veriyolardı almayı unutuyolardı ve doktorlar yaşamasını istiyosanız eğer imza vericeksiniz ve bizde elimizden geleni yapıcaz dediler tabiki doğmuş meleklerimi bi köşede ölüme bırakamazdık ve kabul ettik.neyse 50 gün sora aldık bebeklerimizi bişekilde büyüyolardı zordu bakımları ama 6 aylık olmuşlardı bu süre zarfında doktora sık sık götürdük ama bişey farkettikki çocuklar hiç bize bakmıyolar bizi takip etmiyoılar hani bebekler annelerini takip eder onalara bakarya bebeklerimde yoktu bu his sürekli ağlıyolardı doktora tekrar götürdük bunu ilk farkettiğimizde 3 aylıklardı ozaman gittiğimizde normaldir diğer bebeklerden geride büyüyolar dedi peki diyip eve geldik ve işte dediğim gibi 6 aylık olduklarında bariz bi şekilde gözlerinde farklılık vardı ve o gün gittiğimizde hayatın bizimi için bittiğini düşündük bebeklerimin küvezde oksijen fazlalığından göz damarlarını yakmışlar görmeye yarayan damarları işte bu yolculuk bu kara günler o gün başladı hayatımızın dönüm noktası olmuştu o gün yıkıldık ve tedaviside yoktu o zaman şimdi hala araştırıyoruz ama kesin bi sonuç alamıyoruz fırtına gibi iki erkek evladım var tek eksikleri görmemeleri arkadaşlar ne olur aranızda bu durumda olan arkadaş varsa yada yakında olupta tedavi şansı olduğunu bilen varsa paylaşsın lütfen.bu jinekoloji bölümünde anne olmayı deli gibi isteyen arkadaşlar lütfen hayırlısını isteyin ben 1yıllık evliydim henüz ve bebek istiyodum zorla eşimi doktora gitmeye ikna ettim ve tedavi başladı sorası böle işte lütfen hayırlısını isteyin kızlar bu konuda yardım istiyorum bilen yada böle bi olay başına gelen varsa paylaşırsanız sevinirim tedavi olmasada en azından okulları eğitimleri neler yapıyosunuz bilmek istiyorum senağlama