gözkapağı estetiği

eslem2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
3
0
selamlar. benim sağ gözkapağımda pitozum vardı. gözkapağım hafif düşüktü yani. 3 hafta kadar önce operasyon geçirdim. yalnız fazla kalktı gözkapağım. dolayısıyla sağ gözüm soldakinden daha büyük görünüyo. önceki hali daha iyiydi. o kadar pişmanım ki. ve ben bir buçuk ay sonra evleniyorum...:KK43:

canım ben devlet hastanesinde oldum. ameliyathane şartlarında ücretsiz yapıldı. iki sene kadar önce de yaptırmıştım farklı bi doktora. bi işe yaramadı. bu seferki de fazla kalktı. gerçi gün geçtikçe düzeliyo gibi. belki de fazla sabırsızım. kremlerle masaj yapıyorum hergün gözkapağıma düzeliyo gibi.

bende istiyorum ya..sağ göz kapağım biraz düşük..ama daha kötüsü olcana kalsın tabi yaşımda 16..ama çok sıkıyo bu durum...fiyatlar ne kadar?

amelyatin daha çok yeni olmus bence beklemelisin iyilesme sürecin daha tamamlanmamis zamanla normale döner sabirli ol ve geçmis olsun...

canım ben devlet hastanesinde oldum. ameliyathane şartlarında ücretsiz yapıldı. iki sene kadar önce de yaptırmıştım farklı bi doktora. bi işe yaramadı. bu seferki de fazla kalktı. gerçi gün geçtikçe düzeliyo gibi. belki de fazla sabırsızım. kremlerle masaj yapıyorum hergün gözkapağıma düzeliyo gibi.

MERaba canım bende de vardı pitoz problemi sen nerede hangi hastahanedeoldun amelyat. Ben bi kere ameliyat oldum gece gözde açık kalma şişme vs oldu fazlaca acaba sende böyle problemler oldu mu cevap verirsen çok sevinirim. İlk ameliyatta gözüm düzelmedi ben şimdi ikinciyi olmaya da çok korkuyorum doktorlar daha kötü olabilir diyorlar. cevap bekliyorum lütfen

X