ilginiz için teşekkür ederim...''angel-24'' evet haklısın önce tretin kremimi kullanacağım eğer bir etkisni görmessem(umarım düzelir cildim)bu yöntemleri uygulayacağım.
öncelikle sormak istediğim konular var:
1.arkadaşlar sizin bahsettiğiniz gözenekler iğne deliği şeklindeki izler değilmi?bunlar bnm yanak bölgemde var ve bni çook rahatsız ediyor.bazen daha çok genişliyor bazen ise küçülüyor ama hiç tamamen kaybolmuyor:çok üzgünüm:
2.Havlu lifi kullanan arkadaşlar,lifin markasını lütfen yazabilirmisiniz?ve bunu BİM de bulabilirmiyim?ve lifi soğuk su ile mi kullanacağım?soğuk suyun etkisi daha iyiymiş diye duydum.:1closedeyes:Ve lifimi ıslayıp yüzüme süreceğim??
3.Benm cildim yağlı.hangi tür kil cildime uygundur bilmiyorum:uhm
beyaz kil......)Ve hazır kil de kullanabilirmiyim?bide saçma olcak kili alırken cildim için aldığımı söyleyecekmiyim?mirmirmirmir
4.Gül suyundan bahsetmişsiniz...bnm de gülsuyum vardı ve evde öyle duruyordu ama markası değişik METAN diye pek tanıdık bir marka değil sanıorum.sizin söylediğiniz sadece yüze sürülen bişey mi??bnmki şu bildik mevlütlerde dökülen gül suyu sırnaşık şey....acaba onu sürebilirmiyim??ve ne şekilde?kafamçokkarıştı
Sorularım fazla oldu ama herşeyi bilmek istiyorum bıktım artık..aynaya bakmak istemiyorum...kendi sorunumla aynı şeyi yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum.inşallah bnm cildim süper olurda sizinle paylaşırım sevincimi yerimseniben
sorunumla ilgilenirseniz bnm çok mutlu edersiniz..bu soruları cevaplayan olursa artık:bbo: CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..