- 11 Mayıs 2007
- 1.941
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız kızlar yüz hassas öyle keseyi fazla fazla sürmeyin tahriş olur
eğer hassas cildinizde var ise sakın
kil maskeside kullanmayın
bide tavsiyem sivilcesi olan yapmasın ! ! !
herkesin cilt yapısı farklı sonuçta dimi
canım yine sen bilirsin ama bence haftada üç kere kese biraz fazla
yaptığı peelingin etkisini tam olarak göstermesi için daha az sıklıkta yapmak daha faydalı gibi geliyor banaa.s
benım cıldım cok hassas ya dun ılk defa gece yatmadan once yuzumde buz gezdırıyım dedım ıyı gelıyomus erıyene kadar buzu yuzumde gezdırdım bıde aynaya bı baktım yanak tarafımda burnuma yakın bı yerımde 5 kurus buyuklugunde bembeyaz bı kabartı etrafıda kıpkırmızı olmus. bı elledım tas gıbı o beyaz yer acayıp korktum bekledım yarım saat yavas yavas gectı.. NIYE OLDU SIZCE??????? fisfisfis
bıde smhsmh cim nıye kullanmayalım kıl maskesı??? bugun almayı dusunuyodum
ee ben üç haftadır kil maskesi yapıyorum içine buğday yağı ve gülsuyu koyuyorum , sonra ehrgün yüzümü buzdolabındaki rosense gülsuyunu sürüyorum, ara ara da sulandırılmış elma sirkesini srüüyorum, sonra burdan öğrendiğim ve koşup aldığım keseyle bayoda yüzümü keseleyip(2 defa oldu bu ahfta) çıktıktan sonra gülsuyu sürüyorum .......... sonuç gözenkler gitmedi henüz ama siyah noktlar gitti ......... gülsuyunun etkisi bende sadece yüzümü parlatmak oldu hatta bana otacının güllü suyu daha iyi geliyordu rosense sadece parlaklık veriyor ve lekeleri gideryor ......
angel84 sonunda buldum keseyi..:sm_cool: :dance:
dün akşam denedim ilk defa. siyah noktalarım tertemiz oldu. düzenli kullanımla gözeneklerimden küçülür umarım.
bugünden itibaren tonik yerine gülsuyu kullanmayı düşünüyorum. benim cilt tipim karma.
ne dersiniz kızlar. benim cildim için uygun olur mu? hangi marka almalıyım sizce?
ben bu kese işine bayıldım.. tavsiye eden herkese çooook teşekkürler :1hug:
:teytey:
Canım çok sevindim :içelim: :asigim:
Eminim düzenli kullanınca gözeneklerin de geçicek :dance:
Ben de tonik hiç kullanmıyorum canım benim de cildim karma ve çok hassas
Rosense i gülsuyunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim %100 doğal
a.s.
Rosense i burda baska bir baslikta tavsiye edildigi icin almaya gittim, gorevli kiz icinde gliserin oldugu icin yaz aylarinda kizariklik sivilce yapabilir dedi ve ben de almadim, oysa burda kullananlar cok memnun, ama gorevli de satmak ister neden dogru degilse oyle desin ki. Bu arada rosense gul suyu 6 ytl idi, sizin kullandiginizla ayni mi acaba?