- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
-
- Konu Sahibi Instant Crush
Amacım burdan tavsiye almak değil aslında. Birebir olarak gözeneklerin geçtiğine şahit olan biri var mı? Yani oluştu artık geri dönüşü yok mudur bunu merak ediyorum. Size de geçmiş olsun, siz neden gitmiştiniz dermatoloğa? :)Buradan tavsiye almayın bence yüzünüze ne süreceğinize dair. Zaten dermatoloğa gitmişsiniz. İlacı bulamadıysanız doktora nereden alabileceğinizi sorun ya da onun muadili başka bir ilaç isteyin. Ben de bugün gittim dermatoloğa, bakalım ilaçları kullanınca neler olacak.
Sivilceli ciltte peeling yapmamakla başlayan önce işe.. Kurumuş sivilceler ölü tabaka oluşturur bunu atmak için olabilir ama aktif sivilceler varken yapacagnz en kotu şey peeling yapmaktir.Amacım burdan tavsiye almak değil aslında. Birebir olarak gözeneklerin geçtiğine şahit olan biri var mı? Yani oluştu artık geri dönüşü yok mudur bunu merak ediyorum. Size de geçmiş olsun, siz neden gitmiştiniz dermatoloğa? :)
Bazı ilaçlarla gözeneklerin sıkılaştığını duydum. Benim iltihaplı sivilcelerim yok fakat bazı izler var ve gözeneklerim de var açıkçası. Beni rahatsız ediyordu. Bir gideyim görüneyim dedim. :) 2 tane ilaç yazdı bir de nemlendirici, temizleme jeli vs. yazdı. Pazartesi başlayacağım ben de. Umarım pürüzsüz olur.Amacım burdan tavsiye almak değil aslında. Birebir olarak gözeneklerin geçtiğine şahit olan biri var mı? Yani oluştu artık geri dönüşü yok mudur bunu merak ediyorum. Size de geçmiş olsun, siz neden gitmiştiniz dermatoloğa? :)
Teşekkür ederim cevabınız için. Peelingi gözeneklerin olduğu, sivilcelerin olmadığı yerlere yapıyorum ki yayılmasın diye dediğiniz gibi yani.Sivilceli ciltte peeling yapmamakla başlayan önce işe.. Kurumuş sivilceler ölü tabaka oluşturur bunu atmak için olabilir ama aktif sivilceler varken yapacagnz en kotu şey peeling yapmaktir.
Karma ve yagli ciltler için yikama jeli edinin mutlaka. Neme ihtiyaç duyarsaniz yagsiz bir nemlendirici edinin avucunuza biraz sıkın elinizle hafif dagitip elinizde kalani cildinize yedirin. Sivilceli cilde haldır haldır krem sürmek iyi olmuyor:)
Doktorunuzin verdiği ilacin türevleri var bunlari edinin. Mutlaka ilac desteği alin iz ve çukur olusmasini en aza indirmiş olursunuz. Ve bu ilaci kullanırken güneşe çok dikkat edin
Yediklerimizle alakalı mı değil mi onu ben çözemedim çünkü genellikle kilolu insanların ciltleri çok güzel olur :/ Kahve telvesi peeling etkisi mi gösteriyor?benim siyah noktalarımda kilo almaya baslayınca çıktı burun üzerinde.Ben onlara kahve telvesi sürüyorum ve flormarin toniklerini.
Sorun olmazsa bana da gönderir misiniz ilaç isimlerini? İnşallah pürüzsüz olur ciltlerimiz..Bazı ilaçlarla gözeneklerin sıkılaştığını duydum. Benim iltihaplı sivilcelerim yok fakat bazı izler var ve gözeneklerim de var açıkçası. Beni rahatsız ediyordu. Bir gideyim görüneyim dedim. :) 2 tane ilaç yazdı bir de nemlendirici, temizleme jeli vs. yazdı. Pazartesi başlayacağım ben de. Umarım pürüzsüz olur.
Bana Clindoxyl ve Acnelyse yazdı ilaç olarak. 2 gün Acnelyse diğer 5 gün ise Clindoxyl kullanacağım. Ama herkesin cildi çok farklı ve bu ilaçları dikkatli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Aksi halde yüzü yanık bile yapabileceğini duydum. Dediğim gibi, kendi ilacınız için dermatoloğunuza danışın. O sizin cildinize göre en uygun olan muadili yazacaktır zaten. :)Sorun olmazsa bana da gönderir misiniz ilaç isimlerini? İnşallah pürüzsüz olur ciltlerimiz..
Teşekkür ederim cevabınız için. Peelingi gözeneklerin olduğu, sivilcelerin olmadığı yerlere yapıyorum ki yayılmasın diye dediğiniz gibi yani.
Nemlendirici kullanmayı pek sevmiyorum açıkçası belki de bundan dolayı oluşmuştur.
yediklerimizle alakalı.ben abur cuburu tüketerek aldım kiloyuYediklerimizle alakalı mı değil mi onu ben çözemedim çünkü genellikle kilolu insanların ciltleri çok güzel olur :/ Kahve telvesi peeling etkisi mi gösteriyor?
eritretin mi kolay kolay bulunmaz bende cok zor bulmustum kuzenim saolsun eczaci buldu am cok iyi bi krem bulman lazim bi an onceMerhaba herkese,
Başlık size abartı gibi gelebilir ancak bu aralar yapacak pek bir şeyim olmadığından iyice kendime sarmış durumdayım. 1 yıl öncesinde çok güzel bir cildim varken artık sivilce izleriyle dolu bir cildim var. Sigarayı bırakalı 1 ayı geçti, çok da içmezdim ama kendime bir iyilik yapmak istedim. Neyse, son zamanlar gözeneklerim yayılmaya başladı özellikle burnumdakiler daha belirgin ve yanaklarımda da bir sürü oluştu, siyah siyah görünüyorlar bir de. Sivilcelerimi sıkmamama rağmen onların yerinde de delikle oluşmaya başlamış. Aynaya bakmak istemiyorum artık. Kendimi eve kapattım.
İnternette gözenek, siyah nokta başlıklarını aratmaktan, herşeyi okumaktan kör oldum. Ama hala bir çaresi var mı yok mu anlayamadım. Kimileri geçiyor demiş kimileri çözümü yok demiş ya da Roaccutane ile birlikte gözeneklerin yok olduğunu iddia edenler de var. Napıcam ben bu iğne delikleriyle? Nolur bana bir akıl verin?
Ünlü bir cilt doktoruna gittim özel muayenesine, kadın geçiririz onları falan dedi tretin krem verdi ama onu da hiçbir yerde bulamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bendd ayni sorunu yasiyorum ve yuzumu artik taniyamiyorum ergenlikte cikmayan sivilceler simdi cikti.mskyaj bile yapasim gelmiyor o kadar sogudum.yuzum.kyrudu pul pul dokuluyor doktora gittim krem sldim nemlendiriyorum ama yinede dökulüyor.çenem sivilceden gorunmuyorMerhaba herkese,
Başlık size abartı gibi gelebilir ancak bu aralar yapacak pek bir şeyim olmadığından iyice kendime sarmış durumdayım. 1 yıl öncesinde çok güzel bir cildim varken artık sivilce izleriyle dolu bir cildim var. Sigarayı bırakalı 1 ayı geçti, çok da içmezdim ama kendime bir iyilik yapmak istedim. Neyse, son zamanlar gözeneklerim yayılmaya başladı özellikle burnumdakiler daha belirgin ve yanaklarımda da bir sürü oluştu, siyah siyah görünüyorlar bir de. Sivilcelerimi sıkmamama rağmen onların yerinde de delikle oluşmaya başlamış. Aynaya bakmak istemiyorum artık. Kendimi eve kapattım.
İnternette gözenek, siyah nokta başlıklarını aratmaktan, herşeyi okumaktan kör oldum. Ama hala bir çaresi var mı yok mu anlayamadım. Kimileri geçiyor demiş kimileri çözümü yok demiş ya da Roaccutane ile birlikte gözeneklerin yok olduğunu iddia edenler de var. Napıcam ben bu iğne delikleriyle? Nolur bana bir akıl verin?
Ünlü bir cilt doktoruna gittim özel muayenesine, kadın geçiririz onları falan dedi tretin krem verdi ama onu da hiçbir yerde bulamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
sebamedin yüz ve vücut için olan yıkama jeli mi? H20'nun hangi ürünü peki? Baya zaman geçti aslında ama ben sonradan farkettim yorumunuzu. Gerçekten gözenekler, siyah noktalar yok oluyor mu ?Ben sebamed in bakim jelînin büyük faydasini gördüm ve h2O markasinin su bazli nemlendiricileri var bakimimi bu şekilde yapiyorum gözneklerden kurtuldum
Tabi ki bir çare bulursam size de haber veririm :)Bendd ayni sorunu yasiyorum ve yuzumu artik taniyamiyorum ergenlikte cikmayan sivilceler simdi cikti.mskyaj bile yapasim gelmiyor o kadar sogudum.yuzum.kyrudu pul pul dokuluyor doktora gittim krem sldim nemlendiriyorum ama yinede dökulüyor.çenem sivilceden gorunmuyorSiyah noktalarim ne yaptiysam gecmedi en son siyah nokta bandi kullandim 6 ay cok iyi gelmisti ama cogaldi eskisindende cok artik bantta fayda etmiyor.eger bir care bulursaniz banada bilgi verin.