gözenekler

buharli yöntemlerle göznekler aciliyor sonra ici temizleniyorr..ama tabi kötü görünüyor kocaman oluyorlar :KK43:(
hergünmü yapiyosun o limon+yumurta maskesini? hergünde kim ugrasir yaa

yıllardır benimde tek derdim gözenekler buzlu soda soda sonrası pudra filan ne yaptıysam çare olmadı lorealın tonik ve yüz temizleme jelini aldım yüzüm ciğer gibi yandı mahvetti daha sonra tesdaüf yosun sabunuyla haftada 2- 3 kez yüzümü yıkamaya başladım gözenekler yanlış sabun kullanımından oluştuğu için az kullanmaya çalıştım gözeneklerim geçmedi ama geçen sene aynaya baktığımda koca koca olan gözenekler ayanaya yaklaşmadan çok rahat görebildiğim gözenekler aynaya yaklaşınca farkediliyo ha birde genelde sabunu banyo sonrası kulandım cilt sıcak su ve buharla rahatlamasının da etkisi oluyo ve yüzünüzü yıkadıktan sonra parmak ucunuzla yüzünüze peeling yapar gibi masaj yaptığınızda ölü hücrelerin de oldukça fazla atıldığnı göreceksiniz

yosun sabunu gıbı yosun yagıda işe yararmı acaba :44: şu gozeneklerden kurtulamadık gıttı yahuuu pfsss:KK50: acılıo bıdahada kapanmıo

gözeneklerı tememızleyıp sıkılaştırıcı maskeler kullanmak bırde buharda banyoda fazla kalmamanız banyodan sonra gözenekler açılıyor ve genelde banyo sonrası tonık uygulanmadıgı ıcınde hep açık kalıyor zamanla yayıyılıyor

X