gözenekler

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
37

kızlar yanağımın üst taraflarındaki gozenekler bu aralar çok belli oluyo napabilirim ki sabahları buz sürüyorum yinede sıkılasmıyo:eek:klava:

ahh tatlım ahh bendede var ne yapsam sıkılaşmıyo senağlamaen son cliniquenin tonigini aldım alkol oranıda fazla ama o da pek bi işe yaramadı sadece yazları kapanıyo benm gözenekler deniz suyundan sanırım ama mucize gibi geliyor bana tamamen yokolması:kızgın:

canım benim pek belli değildi gecen arkonun kremini sürüp yattım baya yağlıydı sabah bi baktı gozenekler ayçiçeği gibi acılmış ya:1shok:

açık gözeneklerlee ilgili fikir verebilirim hergün haşlanmış mısır yiyin gözenekler kapanıyomuş tv de dinlerken bir dr dan duymuştum zamanla farkı göreceksiniz diyodukaydirigubbakcemile2

Bacılar gözeneklerin yok olmasını sakın ola beklemeyin evde uyguladığınız yöntemlerle gerçekten mümkün değil.:nazar:
Benim cildimin tek kusuru gözenekler yıllardır uğraşıyorum ama geçmiyor. Maden suyu+limon dondurup günde 2 defa sürüyorum yok daha neler denedim sonuç sıfırsenağlama
Denemediğim tek şey mısır kaldı. Saraçoğlundan duymuştum ben de. Ama ne kadar etkili olur bilemeyeceğim.CADIARZU

Dogal bakımlar gÖzeneklere vız gelıyor tırıs gıdıyor walla bence sıkılaŞtıran tek yÖntemse dÜzenlı tonık kullanımı

Yookk be canım ne tonikler kullandım ama foss...:nazar:

bencede tonikte uzun süreli etki yapmıyor cildin yapısı yaw ne de olsa mısırı denemeli arkdaşlar toniklede gül suyuyla da işte geçici küçülme oluyoo ben gözenektende geçtim de burnumdaki siyah noktalar çıldırtıyor beni ahah kaderr:1no2:

Bence en iyi yöntem düzenli olarak peeligle gözenekleri temizlemek ve ardından gözenek sıkılaştırıcı ürünler kullanmak.Maden suyu ve sodada etkili olur:eek: Ama hiçbizaman tamamen geçiceğini sanmıyorum:1no2:

kızlar sodadan elde edilmiş buz kalıpları nasıl oluyo yani yüzümde çok küçük delikler var onları da kapatır mı

kızlar sodadan elde edilmiş buz kalıpları nasıl oluyo yani yüzümde çok küçük delikler var onları da kapatır mı

Benimkileri kapatmadı :gitme: Düzenli ve çok uzun zamandır da kullanıyorum.
Zaten açılmış gözeneklerin pürüzsüz hale gelmesi imkansızdır. en fazla daha da genişlemesini engelleyebilirsin.
Düzenli kullan ama...kaydirigubbakcemile

hergün mısır yemek gözenekleri sıkılaştırırmı bilmem ama müthiş selülit yapar haberiniz olsun.kaş yapayım derken göz çıkarmayın :icecream:

eved bende duymustum mısırı denemek gerek bırde arkadaslar maden suyunu buzlu deılde boş bır spray kutusuna doldurup dolapta saklayarak her aklına geldıgınde gunıcınde puskurtmek cok daha etkılıymışş bende denıcem :))

bende maden suyu değilde gül suyunu spray kutusuna koyup dolapta saklayarak sıkıyorum yüzüme tonik amaçlı ama şimdiye kadar hiç düzenli kullanmadım artık kullanacağım. birde çilek yağını denemek için aldım yanaklarımdaki gözenekler için deniyorum çünkü cilt sıkılaştırıcı ve gerginleştirici etkisi varmış çilek esansının. sizce olabilir mi bi etki?

bnim gözeneklerimde hep ici dolu..sıkıyorum haftada 1defa.. icinden yagli sert birsey cikiyor. sürekli tonik maske kullandigima göre hala böyle. ne yapabilirim?

bence fazla yagı ciltten emen urunler kullanabılırsın bence bı bende goz cewremdekı yag bezelerı ıcın bıseler arastırıcam bulursam bıseler yazarm burda hasret6 sende denersın:KK48::)

Benden de bi öneri uygulamak isteyenlere;
- Güneşe kremsiz çıkmıyorum
- Yüzümü temizledikten sonra limon+yumurta beyazı karışıtırıp sürüyorum 15 20 dk sonra ılık suyla yıkıyorum
- Sodayı açıp biras asidi çıktıktan sonra pamukla sürüp yatıyorum
- Çoğu gitti gözenekelrin ama düzenli hafta 1 yada 2 kez yapmanız gerekiyo

denemeye deger gercektende ama bırakınca bunları gerı gelırmı acaba kalıcı olması onemlı omur boyu maskelerle ugrasmk ıstemıorum :KK14: benım gozeneklerım yoktu elma sırkesıyle buhar banyosunu denedım sıvılcelerm ıcın ondan sonra acıldı ben hıcc tavsıye etmıorum buharlı yontemlerı sakın denemeyın gozeneklerınz acılır :KK19: saol cnm onern ıcın denıcem mutlaka

X