gözenekler için benim uygulamalarım...

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
38
arkadaşlar benim gözeneklerim de şu sıralar çok açıldı :sinifsinif: önceden hiç böyle değildi yüzüme o kadar çok şey sürdüm ki suçlunun hangisi olduğunu tam kestiremiyorum ama gül suyundan şüpheleniyorum fisfisfis
güzellik uzmanı bi arkadaşım var ona sordum ne yapmalıyım diye oda bana
buz
yeşil çay
seyreltilmiş limon suyu
soda
çilek yağı birde
karbonatlı yoğurt maskesini yapmamı soyledi
bende buz kalıplarından bir tanesine tamamen yeşil çay koydum
diğerine her bir göze 2-3 damla limon suyu koyup üzerini suyla doldurdum
bir diğerine yine her bir göze 2-3 damla çilek yağı koyarak üzerini suyla doldurdum
şimdi aklıma geldikçe o buzlardan çıkarıp yüzüme sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok ama inşallah olacak :Saruboceq:
buz önce biraz yüzü sızlatıyor ama sonra hemen alıştım
gözenekler ne olur bilmem ama cildim ipeksi ve pırıl pırıl :sm_cool:

canım benimde gözeneklerim açık ne yaptıysam geçmedi.şimdi bide bunları deniycem.Paylaşımın içn teşekkürler. :)

hımm halbuki bende hep tonik olarak hakiki gül suyu kullanırım bu aralar da seyreltilmiş çilek esansını buzluğa koyup hergün yüzüme sürüyorum

mrb bende hep gül suyu kullanırım hiçte gözeneklerde açılma gibi bi sorunum olmadı bence başka bişeydende olabilir canım.bu arada yeşil cayı demleyip yüzünüze sürebilirsiniz ben öle yapıyorum..:emir_bebek:

kızlar ben yıllardır bvu gözenek-siyah nokta işiyle uğraşıyorum. tamamen genetik ve cilt yapısıyla alakalı bi durum. yani ne yaparsanız yapın, çilek de sürseniz, yüzüünüzü zımparalasanız da cildiniziin yapısını değiştiremezsiniz. en iyisi profesyonel cilt bakım uzmanlarından yararlanmak. tabi bunun içinde ciddi miktarda para lazım. şimdi yaptığımız uygulamalarda sadece daha fena olmasını engelliyoruz, geçiştiriyoruz. 2 gün güzel oluyo belki cildiimz ama sonrasında yine aynı. sonuç kalıcı olmuyo. akışına bırakın, yüzüünüzü sabunla yıkayın gül suyu sürüün. en azından cildinizii yormamış olursunuz.

arkadaşlar benim gözeneklerim de şu sıralar çok açıldı :sinifsinif: önceden hiç böyle değildi yüzüme o kadar çok şey sürdüm ki suçlunun hangisi olduğunu tam kestiremiyorum ama gül suyundan şüpheleniyorum fisfisfis
güzellik uzmanı bi arkadaşım var ona sordum ne yapmalıyım diye oda bana
buz
yeşil çay
seyreltilmiş limon suyu
soda
çilek yağı birde
karbonatlı yoğurt maskesini yapmamı soyledi
bende buz kalıplarından bir tanesine tamamen yeşil çay koydum
diğerine her bir göze 2-3 damla limon suyu koyup üzerini suyla doldurdum
bir diğerine yine her bir göze 2-3 damla çilek yağı koyarak üzerini suyla doldurdum
şimdi aklıma geldikçe o buzlardan çıkarıp yüzüme sürüyorum şimdilik bi değişiklik yok ama inşallah olacak :Saruboceq:
buz önce biraz yüzü sızlatıyor ama sonra hemen alıştım
gözenekler ne olur bilmem ama cildim ipeksi ve pırıl pırıl :sm_cool:

hatice bu gulamayı yaptınmı işe yardımı? bana yazarmısınnnn....lütfeennnn

yeşil çayı demleyerek mi kullanıyorsunuz kızlar, yoksa poşet çaylar da olur mu?

hatice bu gulamayı yaptınmı işe yardımı? bana yazarmısınnnn....lütfeennnn

EWET NERFEEDEYSE HEPSİNİ YAPTIM AMA DÜZZENLİ OLARAK DEĞİL. EN ÇOK YEŞİL ÇAYI YAPTIM DEMLİYORUM ÜSTELİK KOYUCA DEMLİYORUM SONRA SÜZEREK BUZ KALIPLARINA KOYUYORUM YATMADAN ÖNCEDE O BUZLARDAN 1 TANESİNİ YÜZÜMDE GEZDİREREK ERİTİYORUM. ÖNCEDEN ÇOK AÇIK OLAN GÖZENEKLER NEREDEYSE YARI YARIYA AZALDI GİBİ. UMARIM HERKESTE İŞE YARAR :lepi:

X